Koskisen tarina

Koskisen on vuonna 1909 perustettu suomalainen saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä. Noin 900 koskilaista tekee vuodessa lähes 318 milj. euron (2022) liikevaihdon kansainvälisessä puujalostuksen erikoisosaamisen yhtiössä.

Päijät-Hämeessä, Kärkölässä, ovat tuotantolaitoksistamme saha, höyläämö, vaneritehdas sekä Suomen ainoa lastulevytehdas. Hirvensalmella sijaitsee ohutviiluvaneriyksikkömme. Lisäksi Puolassa toimii levyteollisuuteen kuuluva Kore-yksikkömme.

Vahva yhtiö

Panostamme palvelun, tuotteiden ja toiminnan tinkimättömään laatuun. Meille on tärkeää pitää huolta ympäristöstämme, työntekijöistämme sekä sidosryhmistämme. Lisäämme toimintaympäristömme hyvinvointia olemalla alamme ja alueemme paras työnantaja.

Olemme ylpeitä yli 100 vuotisista juuristamme, joiden päälle on hyvä rakentaa tulevaa. Koskislaisuus tarkoittaa meillä yhteistyötä, rohkeutta ja luovuutta. Läpi vuosikymmenien olemme edustaneet arvoja, jotka meistä jokainen voi allekirjoittaa.

Asiakkaan kumppani

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset, joka kerta. Panostamme tuotteiden, palvelun ja toiminnan tinkimättömään laatuun.
Räätälöimme tuotteet vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Visio

  • Teemme laatua, jota arvostetaan ympäri maailmaa ja jonka tekemisestä olemme itse ylpeitä.
  • Autamme asiakasta onnistumaan entistä paremmin.
  • Varmistamme tuotteidemme ja toimintamme vastuullisuuden metsästä käyttäjille. Teemme sen paremmin kuin kukaan muu.
  • Olemme saha- ja levyalan ketterin ja luovin yritys.