ME OLEMME KOSKISEN

Koskisen on 109 vuotta puualalla toiminut arvostettu perheyritys, jonka henkilöstöä yhdistää tinkimätön omistautuminen puulle ja asiakkaille.

0 M€

Liikevaihto 2016

Liikevaihto yksiköittäin

  0

  Työntekijää

  Vaneriteollisuus
  469
  Sahateollisuus
  112
  Taloteollisuus
  79
  Koivutuoteteollisuus
  74
  Lastulevyteollisuus
  64
  Puunhankinta ja bioenergia
  32
  Muut
  257
  Koskisen OyKonserniPerheyritys

  KOSKISEN – LUOTETTAVA PUUNJALOSTUKSEN PERHEYRITYS


   

  Koskisen Oy on yli satavuotias puunjalostuksen perheyritys.  Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja. Juuremme ovat Kärkölässä, missä yrityksen perustaja Kalle Koskinen aloitti sahausuransa vuonna 1909. Pienestä sahaosuuskunnasta alkanut tie on muuttanut Koskisen vuosien saatossa laadukkaiden puutuotteiden kehittäjäksi ja alueensa merkittäväksi työllistäjäksi.

  Kallen poika Kalevi Koskinen jatkoi isänsä työtä ja laajensi sahateollisuutta harjoittaneen yrityksen toimintaa vaneri-, lastulevy- ja rakennusteollisuuteen. Nykyisin yrityksen puunjalostustoimintaa kehittää aktiivisesti kolmas ja neljäs sukupolvi.

  Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Kalevi Koskisen sanat: ”Jos et tiedä, mitä teet, tee ainakin eri lailla kuin muut”, ovat olleet tärkeä ohjenuora Koskisen matkalla kansainvälisesti tunnetuksi puutuotteiden valmistuksen erikoisosaajaksi. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Tunnemme puutuotteidemme loppukäytön asettamat vaatimukset ja haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan puutuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita.

  Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen. Siksi Koskisen on omistautunut puulle.

  Koskisen videot

  Koskisen - web decoration
  Koskisen - web decoration

  TILAA UUTISKIRJE

  Tilaa Koskisen uutiskirje. Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

  TULE MEILLE TÖIHIN

  Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

  Katso avoimet työpaikat

  Page-contacts.php

  Ylös