11.1.2023

Kesätyö 2023, Kunnossapito

Kesätyöntekijäksi Koskisen kunnossapitoon!

Haemme kesätyöntekijöitä mekaaniseen ja sähkökunnossapitoon työskentelemään joko levy- tai sahateollisuuteemme Järvelään.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä vastaten tehtaiden käyttövarmuudesta. Mekaanisessa kunnossapidossa työtehtäviin kuuluvat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät. Sähkökunnossapidossa työtehtäviin kuuluvat sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät.

Kunnossapitotyössä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Toivomme sinulla olevan jo hieman työkokemusta vastaavista töistä, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, vaan aseteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote, halu oppia uutta ja haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään omaa tietotaitoasi alalta.

Työt kunnossapidossa alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Meillä on aina mahdollisuus suorittaa myös opintoihin liittyvä työharjoittelu.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2023 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä:

levyteollisuus:

kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen, puh. 044 7594 897,

antti.hanninen@koskisen.com

sahateollisuus:

kunnossapitotyönjohtaja: Joonas Jokiniemi, puh. 041 7306 068, joonas.jokiniemi@koskisen.com

kunnossapitotyönjohtaja: Ilpo Tuovinen, puh. 041 7314 321,

ilpo.tuovinen@koskisen.com

 

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitämme varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä