11.1.2023

Kesätyö 2023, Palovartija

Kesätöihin palovartijaksi!

Haemme kymmeniä kesätyöntekijöitä monipuolisiin palovartijan työtehtäviin levy- ja sahateollisuuteemme Järvelään.

Palovartijan työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote. Tästä työstä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuteen.

Palovartijana työskentelet yhteistyössä kunnossapidon henkilöstön kanssa. Työtehtävä sisältää tulityönaikaista vartiointia ja jälkivartiointia sekä alueen siivoamista. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 16 vuoden ikäinen.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Erillinen palovartijakoulutus järjestetään kesäkuussa.

Työt ajoittuvat kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun, 2-5 viikon pituisena. Työ on vuorotyötä klo 06.00 – 22.00 välillä riippuen työpisteestä, joten varmistathan tarvittavat kulkuyhteydet.  Työ voi osittain tai kokonaan tapahtua myös ulkona.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin huhtikuun aikana.

 

Lisätietoa tehtävästä:

Sari Tissari

puh. 040 741 6054

sari.tissari@koskisen.com

 

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitämme varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
020 55341
Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä