12.1.2023

Kesätyö 2023, ympäristö- ja kemikaaliturvallisuus

Kesätyöntekijäksi Koskisen Tekniset palvelut -tiimiin!

Haemme kesätyöntekijää Järvelään ensisijaisesti kemikaali- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvien tehtävien pariin. Tilanteen mukaan myös muut teollisuuslaitoksen turvallisuuteen ja toiminnan varmistamiseen liittyvät toimeksiannot mahdollisia.

Tässä tehtävässä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Sinulla on positiivinen ja reipas työote, ja ennen kaikkea halu oppia uutta. Toivomme sinulla olevan jo hieman työkokemusta teollisuusympäristöstä. Ympäristöalan koulutus katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään omaa tietotaitoasi alalta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja luonnollisesti työkavereiden tuki on aina tarjolla, vaikka tehtäviä tehdäänkin itsenäisesti.

Meillä on mahdollisuus suorittaa myös opintoihin liittyvä työharjoittelu.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2023 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Kehityspäällikkö Mikko Tarula, puh. 0405534275, mikko.tarula@koskisen.com

 

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitämme varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0405534275

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä