8.1.2024

Kesätyö 2024, Palovartija

Kesätöihin palovartijaksi!

Haemme yli 16-vuotiaita kesätyöntekijöitä monipuolisiin palovartijan työtehtäviin levy- ja sahateollisuuteemme Järvelään.

Palovartijan työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote. Tästä työstä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuteen!

Palovartijana työskentelet yhteistyössä kunnossapidon henkilöstön kanssa. Työtehtävä sisältää tulityönaikaista vartiointia ja jälkivartiointia sekä alueen siivoamista. Tehtävässä toimiaksesi sinulla ei saa olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 16 vuotta.

Työt ajoittuvat kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun, 2–5 viikon pituisina jaksoina. Työ on vuorotyötä klo 06.00 ja 22.00 välillä riippuen työpisteestä, joten varmistathan tarvittavat kulkuyhteydet.  Työ voi osittain tai kokonaan tapahtua myös ulkona.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Erillinen palovartijakoulutus järjestetään kesäkuussa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2024 mennessä. Kutsumme osan ehdokkaista hakemusten perusteella ryhmähaastatteluihin, jotka järjestetään maalis- ja huhtikuun aikana. Lähetämme kutsut sähköpostitse, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi aktiivisesti – myös roskapostikansion osalta. Mikäli sinulla on rekrytointiprosessiin liittyen jotain kysyttävää, laitathan meille viestiä osoitteeseen rekry@koskisen.com.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitä varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä