8.1.2024

Kesätyö 2024, Tuotantotyöntekijä

Kesätyöntekijäksi Koskisen tuotantoon!

Haemme kesätyöntekijöitä osaksi kasvavaa levy- ja sahateollisuutta, rakentamaan kanssamme alan ja alueen parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista! Nyt on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä suomalaisen koivuvanerin ja sahatavaran valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista tuotannon tehtävistä, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Eduksi on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi, mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla sekä levy- että sahateollisuuden tuotannon eri vaiheissa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee turvallisuusmääräysten vuoksi olla vähintään 18 vuotta. Työtä tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa riippuen työpisteestä. Erimittaiset työsuhteet sijoittuvat huhti-toukokuun sekä syyskuun välille, ja ovat kestoltaan noin 3–6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi sekä huiput työkaverit. Koskisen on luotettava työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia mahdollisuuksia niin oman ammattitaidon kuin koko organisaationkin kehittämiseen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. Koskisen kuntosalin ja Järvelän uimahallin vapaan käytön. Työtehtävääsi saat perusteellisen perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti työkavereidesi rinnalla.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Mikäli sinulla on rekrytointiprosessiin tai työtehtäviin liittyen jotain kysyttävää, laitathan meille viestiä osoitteeseen rekry@koskisen.com.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitä varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä