26.1.2024

Kesätyö 2024, Vuorotyönjohtaja

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Osaksi Koskisen kasvavaa levyteollisuutta, haemme nyt joukkoomme vuorotyönjohtajaa – tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä suomalaisen koivuvanerin valmistuksen parissa. Työnkuva pitää sisällään tuotannon päivittäistä johtamista ja asioiden järjestelyä, työskentelyä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa sekä jatkuvan kehittämisen projektien läpivientiä. Työskentelet tiiviisti eri osastojen vetäjien kanssa varmistaen resurssien riittävyyden sekä toimit työnantajan edustajana tehtaalla 3-vuorotyössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja päättyvät elo- tai syyskuussa.

Toivomme sinulta

  • Opintoja puutekniikan parista
  • Hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Katsomme eduksi, jos sinulla on jo

  • Kokemusta esihenkilötyöstä sekä valmentavaa otetta henkilöstön kehittämiseen
  • Kokemusta vanerintuotannosta
  • Tehtävään soveltuva koulutus (insinööri AMK)

Haluamme tarjota sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Vuorotyönjohtajan tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen luotettavan työnantajan palveluksessa. Työtehtävään järjestämme sinulle perusteellisen perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana, ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 29.2. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Joni Tukiainen, p. 040 831 9125.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä