22.2.2023

Kunnossapitäjä

Vahvistamme Järvelän levyteollisuuden kunnossapitoa

Haemme Mekaanisen kunnossapidon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Oletko vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja koneiden kunnossapidosta kiinnostunut tekijä? Onko sinulla hyvä looginen ajattelutaito ja halu kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoinen paikka kunnossapidon ammattilaiselle.

Työtehtävät vaativat itsenäistä otetta työntekoon ja hyvää itseohjautuvuutta monipuolisessa toimintaympäristössä. Ennen kaikkea meille on tärkeää reipas asenne työn tekemiseen.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Toivomme tehtävään soveltuvaa työkokemusta tai koulutusta. Edellytämme osaamista mekaanisesta asennuksesta, hitsauksesta, hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Työn sujuvuutta edesauttavat myös hyvät vianhaku, -sekä ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme työsuhde-etuina mm. laajan työterveyshuollon, Smartum- ja työsuhdepyöräedun, kuntosalin ja uimahallin käytön, sekä tärkeimpänä; ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön.

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaa muotoinen hakemus ja CV 26.03.2023 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Lisätietoja:

Kunnossapitotyönjohtajat Heikki Sutinen 040 620 3464 ja Juho Lähdemäki 040 145 5556

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä