17.5.2023

Operaatioasiantuntija, metsäenergia

Haemme OPERAATIOASIANTUNTIJAA metsäenergian tehtäviin Järvelään.

Vastaat metsäenergian ja sivutuotteiden operaatioista ja toimitusten ohjaamisesta sekä tuloksellisesta ja toimivasta yhteistyöstä asiakkaiden, urakoitsijoiden ja eri sidosryhmien välillä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskentelyyn sekä itsenäisesti että tiimissä.  Arvostamme aiempaa työkokemusta puunhankinnan tehtävistä sekä positiivista ja aktiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metsäalankoulutusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja palkitsevan työtehtävän mielenkiintoisessa ympäristössä. Vakituinen työsuhde vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä tuo mukanaan lisäksi Smartum-edun, laajan työterveyshuollon ja reilun työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Joonas Ojasalo
joonas.ojasalo@koskisen.com
p. 040 720 6920

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.06.2023 mennessä.

Koskisen puunhankinta tunnetaan hankinta-alueellaan luotettavana puunostajana. Vuosittain hankimme noin 2 miljoonaa kuutiota puuta suomalaisilta metsänomistajilta. Puusta jalostamme Koskisen tehtailla koivuvaneria, lastulevyä, sahatavaraa ja sen jalosteita sekä ohutviiluvaneria. Metsästä saatava hakkuutähde ja tuotannon sivutuotteet toimitetaan voimalaitoksille lämmön tuotantoon.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Mäntsäläntie 64, Järvelä