21.12.2022

Sähköasentaja

Haemme Järvelään

sähköasentajaa

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta eikä pelkää vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen vaneri- ja lastulevyn valmistuksessa.

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Työtehtävässä työskennellään levyteollisuuden kunnossapidossa ja työtehtäviin kuuluvat koneisiin liittyvät muutokset, vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja valmiutta vuorotyöhön. Eduksi katsotaan kokemus teollisuusautomaatiosta. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia pölyisessä työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kunnollisen työnopastuksen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 8.00 – 16.00
Levyteollisuuden kunnossapitotyönjohtajat Eetu Salila 044 759 4519 ja Jaakko Rinkinen 040 198 4902.

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV 5.2.2023 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
eetu.salila@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä