15.5.2024

Tuotantoinsinööri, Koskisen levyteollisuus

Haemme Hirvensalmella sijaitsevalle ohutvaneritehtaallemme tuotantoinsinööriä. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon tiimien kanssa. Ensisijainen työnkuvasi koostuu tuotannonsuunnittelun ja jatkuvan parantamisen tehtävistä sekä erilaisten kehitysprojektien läpiviennistä. Lisäksi työ pitää sisällään raportointia, mittareiden kehittämistä, tuotannon raaka-ainehankintaa ja alihankintatöiden tilaamista. Tehtävässäsi raportoit ohutvaneriyksikön päällikölle. Työpisteesi sijaitsee Hirvensalmella, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus (2–3 päivää viikossa).

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset laskentaosaamista sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla on teknillisen alan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto ja hallitset Office-työkalujen käytön. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi. Aikaisempi teknisen alan työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammattitaitosi syventämiseen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja prosessejamme niin turvallisuuden, laadun kuin tehokkuudenkin osalta. Mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, työhyvinvoinnin tuen, mahdollisuuden työsuhdepolkupyörän hankintaan sekä kannustavan työyhteisön. Koskisella valmistettavien puutuotteiden kautta pääset tekemään positiivista hiilikädenjälkeä kansainvälisessä ympäristössä. 

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 7.6.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ohutvaneriyksikön päällikkö Miikka Lehtinen, p. 050 516 8932. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan mahdollisimman pian.

Tule mukaan ottamaan kanssamme puuviisaita askeleita kestävän kasvun polulla!

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Otavantie 395, Hirvensalmi