15.9.2022

Työnsuunnittelijoita (sähkö tai mekaniikka)

Vahvistamme Järvelän levyteollisuuden kunnossapitoa ja haemme
Työnsuunnittelijoita mekaaniseen sekä sähköiseen kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen

Oletko vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja koneiden kunnossapidosta kiinnostunut tekijä? Onko sinulla hyvä looginen ajattelutaito ja halu kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja kunnossapidon ammattilaiselle.

Omaat hyvän ongelmien ratkaisukyvyn, sekä olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti ja tekemään nopeitakin päätöksiä työn niin vaatiessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen perusteiden hallintaa.

Teknisen alan koulutus tai työssä hankitut taidot antavat sinulle hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen. Sähköpuolen tehtäviin vaaditaan vähintään sähköalan ammattikoulutus. Hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien tuntemus sekä CAD-suunnittelutaidot ja kokemus kunnossapitojärjestelmistä katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa ja monipuolisessa puuteollisuusympäristössä. Meillä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla talon sisällä.

Tarjoamme työsuhde-etuina mm. laajan työterveyshuollon, Smartum- ja työsuhdepyöräedun, kuntosalin ja uimahallin käytön, sekä tärkeimpänä; ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön.

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Tiesitkö että Järvelään voi kulkea helposti myös junalla. Juna-asemalta on alle 1 km matka tehtaille.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 9.10.2022 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Lisätietoja: Kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen, antti.hanninen@koskisen.com,  puh. 044 7594897

Ota yhteyttä:

Puhelin:
044 7594897

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä