VETOKATTO™
Valmis kattoratkaisu

VETOKATTO™ on Koskisen kattoristikkotehtaan uusi tuote ja asennusjärjestelmä, ja rakennusalalle kehitetty uusi innovaatio.

Koskisen OyTuotteetSeinäelementit ja kattoratkaisutKattoratkaisutVetokatto™ – Valmis kattoratkaisu

VETOKATTO™
Uusi innovatiivinen kattoratkaisu


 

VETOKATTO™ on kuivissa tehdasolosuhteissa koottu valmis nippu, joka pitää sisällään sertifioidusta puutavarasta valmistetut kattoristikot, valmiiksi kiinnitetyn aluskatteen ja päätykolmiot. Katto asennetaan rakennustyömaalla yhtenä nippuna esim. suoraan seinäelementtien päälle. VETOKATTO™ liukuu paikalleen vinssin vetämänä ja erityisten vetokelkkojen avulla. Ristikoiden välissä olevat etäisyyden määrittäjät varmistavat, että ristikoiden jako pysyy tasaisena eikä aluskate pääse repeytymään tai venymään.

Katon asennuksesta huolehtii sertifioitu ja koulutettu asennusryhmä ja asennuksen jälkeen asiakas saa asennustodistuksen tästä vakuudeksi.

Turvallinen ja nopea säältä suojaaminen

VETOKATTO™ mahdollistaa laadukkaan, nopean ja turvallisen asennuksen aluskatevalmiuteen jopa tunnissa. Se pienentää materiaalihukkaa sekä tekee asennuksesta turvallisen. Se suojaa taloa säältä ja kosteudelta ja jää pysyväksi osaksi kattorakennetta. Välittömästi seinäelementtien pystytyksen jälkeen asennettava VETOKATTO™ nopeuttaa ja yksinkertaistaa rakennusprojektia merkittävästi.

VETOKATTO™ on Lauri ja Leevi Ahosen keksimä (Brand Building Oy) ja yhdessä Koskisen Oy:n kanssa tuotteistettu innovatiivinen kattoratkaisu. Vetokaton myynnistä vastaa Koskisen taloteollisuus. Tuotteelle on haettu patenttia (patenttihakemus numero 201 459 50).

Tutustu asennusjärjestelmään lisää www.vetokatto.fi.

Videot

Yritysmyynti

JukkaTolppanen
Jukka Tolppanen

Myyntipäällikkö, kattoristikot

GSM: +358 40 553 4317
jukka.tolppanen@koskisen.com

PetriS
Petri Salminen

Myyntipäällikkö, ammattirakentaminen

GSM: +358 40 758 0550
petri.salminen@koskisen.com

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Koskisen uutiskirje. Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Single-type_products.php

Ylös