VASTUULLISUUS

Omistautuminen merkitsee meille myös vastuullisuutta, joka näkyy jokapäiväisessä työssämme ja kaikessa tekemisessämme.

KoskisenVastuullisuusVastuullinen omistautuja

VASTUULLINEN OMISTAUTUJA


 

Vastuullisuuden osalta olemme valinneet omistautumisen ydinkohteiksemme

Merkityksellisen työn

Hyvinvoivan ympäristön

Reilut kumppanuudet

Haluamme, että Koskisen konserni on mukava ja turvallinen työpaikka, jossa osaamisen kehittäminen on pitkäjänteistä ja laaja-alaista ja jossa jokaisen työ tuntuisi mahdollisimman merkitykselliseltä. OHSAS 18001 -standardi pitää huolen työterveyden ja –turvallisuutemme tasosta. Olemme myös vastuullisuusverkosto FIBS:n jäsenenä allekirjoittaneet monimuotoisuussitoumuksen, jonka tavoitteena on luoda yhdenvertaisia ja oikeudenmukaisia mahdollisuuksia toiminnassamme henkilöstön ja asiakkuuksiemme suhteen.

Pyrimme minimoimaan toiminnastamme aiheutuvan kuormituksen ympäristölle, sitoudumme kestävän metsänhoidon periaatteisiin ja satsaamme ekologisten tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Haluamme itsellemme ja jälkipolvillemme mahdollisimman hyvinvoivan ympäristön. ISO 14001 -standardi ohjaa ympäristökriteerien osalta toimintaamme ja PEFC ja FSC®*-sertifikaatit varmistavat, että puu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Olemme myös mukana Ympäristöministeriön Sitoumus2050-hankkeessa, jonka tavoitteena on energiajätteen osuuden kasvattaminen koko jätemäärästämme.

Haluamme olla pitkäjänteinen ja reilu yhteistyökumppani sidosryhmiemme suuntaan ja teemme toimittajavalintamme kestäviä periaatteitamme noudattaen. ISO 9001 -standardi varmistaa toimintamme laadukkuutta. Noudatamme toiminnassamme myös yhteiskuntavastuullisia periaatteita ja käytäntöjä, jotka pohjautuvat standardin ISO 26000 -ohjeisiin. Erityisenä painopisteenä kiinnitämme huomiota standardin osa-alueisiin työelämän käytännöt, ympäristö ja kuluttaja-asiat. Lisäksi edellytämme itseltämme ja kumppaneiltamme sitoutumista eettiseen toimintaohjeeseemme.

Parantaaksemme läpinäkyvyyttä sidosryhmien suuntaan olemme julkaisseet oman vastuullisuussivustomme osoitteessa commitment.koskisen.fi. Sivuston tavoitteena on koota yhdelle tarjottimelle kaikki vastuullista liiketoimintaamme kuvaavat ydinaiheet.

Noudatamme kaikessa liiketoiminnassamme eettistä ohjettamme, jonka löydät sivun oikeasta laidasta. Eettisen ohjeen noudattamisesta voit antaa palautetta osoitteeseen commitment@koskisen.com.

*FSC-logolisenssi: FSC® 116522

Koskisen - web decoration
Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Page.php

Ylös