Dekoratiivisten koivuvanereiden renderointimateriaali

Koskisen dekoratiiviset koivuvanerit sopivat erinomaisesti huonekalujen valmistamiseen, puusepäteollisuuteen sekä sisustussuunnitteluun.

KoskiDecor eco transparent -vaneri on värjätty molemmilta puolilta läpikuultavalla vesiohenteisella värillä ja pinnoitettu kulutusta kestävällä, läpinäkyvällä melamiinikalvolla.

KoskiDecor transparent -vanerilevyn molemmat puolet on pinnoitettu läpinäkyvällä melamiinifilmillä, joka jättää puunsyykuvion kauniisti esille.

KoskiBirchUp-liimalevy on näyttävä materiaali sisustussuunnitteluun. Koivuliimalevy valmistetaan pystysuuntaan ladotuista koivuvanerilamelleista. Minimitilausmäärä 10 m³.

Voit ladata KoskiDecor eco transparent, KoskiDecor transparent -vanerilevyjen ja KoskiBirchUp -koivuliimalevyn korkealaatuiset pintamateriaalikuvat vakioväreistä sekä kuvat kokonaisista levyistä. Lisäksi voit selata käyttökohdekuvia, joihin valmistamiamme sisustusvanereita ja -levyjä on käytetty. Kuvien esikatselu onnistuu niitä klikkaamalla. Kuvien alla ovat linkit korkealaatuisten aineistoiden lataukseen.

Kokonaiset levykuvat

Pintamateriaalikuvat

Referenssit