Liiketoiminnan etiikka

Toimimme aina lain ja asetusten mukaisesti ja noudatamme toimintaamme liittyviä säännöksiä ja asetuksia. Olemme poliittisesti sitoutumaton sekä vahvasti kotimainen ja paikallinen, puutuotealan yritys.

Emme hyväksy korruptiota tai lahjontaa missään muodoissa. Maksamme itse henkilöstömme matka- ja majoituskulut asiakkaille, toimittajille, seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Kohtuullinen vieraanvaraisuus ja vähäisten lahjojen antaminen ja ottaminen normaaliin liiketoimintaan liittyen on sallittua.

Konsernin henkilöstön ja toimittaja- tai muiden sidosryhmäsuhteiden välillä ei saa syntyä eturistiriitaa sukulaisuussuhteiden takia.

Edellytämme työntekijöiltämme yhtiön omaisuuden hyvää huolehtimista sekä luottamuksellisen tiedon asianmukaista käsittelyä ja säilyttämistä.

Oikeudenmukaiset toimintatapamme on kuvattu tarkemmin konsernin eettisessä ohjeessa.

Whistleblow-ilmoituskanava

Whistleblow-ilmoituskanavamme on tarkoitettu erilaisten epäiltyjen väärinkäytösten ja EU-oikeuden rikkomusten ilmoittamiseen sekä työntekijöiden että muiden yksityishenkilöiden toimesta. Ilmoituksen jättäjän henkilöllisyys ei paljastu missään vaiheessa vastaanottajalle, ellei ilmoittaja sitä tietoisesti itse kerro.

Whistleblow-ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteiden tai reklamaatioiden vastaanottamiseen ja käsittelyyn.