Ruskeat sävyt

Ohutviiluvaneri ja viilut

Koskisen uniikki ja korkealaatuinen ohutviiluvaneri ja koivuviilu ovat mm. vaativan huonekaluvalmistuksen ja puusepänteollisuuden raaka-ainetta.

Ohutviiluvanerituotteet »

Valmistamme ohutviiluvanerin aidosta luonnonmateriaalista, uusiutuvasta ja korkealaatuisesta suomalaisesta koivusta, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä. Koivusta valmistetaan Hirvensalmen tehtaallamme 0,15 – 0,5 mm paksuisia koivuviiluja, jotka jatkojalostetaan ohutviiluvaneriksi.

Asiakaspalvelumme alkaa puunhankinnasta, jossa huomioimme asiakaan erityistoiveet jo raaka-aineen laadussa. Vuosikymmenten kokemus koivun jalostuksesta ja jatkuva tuotekehitys takaavat asiakkaillemme laadukkaat ja räätälöidyt tuoteratkaisut. Tinkimätön asiakaspalvelu on meillä osa normaalia toimitusta.

Luja ja taipuisa ohutviiluvaneri soveltuu mm.

  • Laserleikkaamiseen
  • Designtuotteisiin
  • Sisustuselementteihin
  • Valaisimiin
  • Teknisiin rakennelevyihin
  • CNC-työstöön

Tuotteemme on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kurkkaa käyttökohteita referensseistämme, tai kysy lisää myyjiltämme.

Ohutvanerin verkkokauppa

Ohutvanerin verkkokauppa kuluttajille ja pienyrityksille. Koskisen verkkokaupasta löydät tuotteet niin designereiden, kuin kotiaskartelijoidenkin tarpeisiin. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme, ja tilaa vaikka heti.

Laatu ja tuotekehitys

Meillä laatu tarkoittaa koko asiakaskokemusta. Tuotekehityksemme painopisteet ovat tuotteidemme pitkäikäisen käytön, uusiutuvuuden ja turvallisuuden parantamisessa.

Yritysmyynti

Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita herkällä korvalla. Kysy räätälöidyistä ratkaisuistamme yritysmyyjiltämme!

Kuluttajamyynti verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiemme kautta

Tuotteemme ovat myynnissä kuluttajille hyvin varustetuissa rautakaupoissa ja puutavaraliikkeissä kautta maan. Koskisen tuotteiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin, joten tarkista valikoima lähimmästä jälleenmyyjäliikkeestä.

Yritysmyynnin yhteystiedot

Koskisen
Otavantie 395
52550 Hirvensalmi

020 553 31

Jenni Töyli

Jenni Töyli

Myyntipäällikkö

+358 40 843 9994

jenni.toyli@koskisen.com


Jenni Korkeala

Jenni Korkeala

Myynti- ja tuotantoassistentti

+358 40 661 8594

jenni.korkeala@koskisen.com


Mika Hurri

Mika Hurri

Myynnin kehityspäällikkö

+358 41 730 2346

mika.hurri@koskisen.com