Koskisen on merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä.

Työpaikat

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista

Koskisen on suomalainen, perheomisteinen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä. Vuosittain tuotannostamme yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa yli 70 maahan. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Avoimet työpaikat

Saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä Koskisen on kotimainen perheomisteinen yhtiö.
Lähes 900 koskislaista tekee 240 milj. eur liikevaihdon jalostaen suomalaisesta puusta aikaa kestäviä puutuotteita. Koskisen tuotteita toimitetaan ympäri maailman laatutietoisille asiakkaille. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Hirvensalmella ja Järvelässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Automaatiopäällikkö, levyteollisuusJärvelä15.10.2021 saakka
levyteollisuus

Etsimme levyteollisuuden kunnossapitoon

AUTOMAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

vaneri- ja lastulevytehtaalle Järvelään

Oletko hyvä tyyppi, jolla hommat hoituvat ammattimaisesti – kuitenkin pilke silmäkulmassa? Koetko olevasi parhaimmillasi tilanteissa, jotka vaativat järjestelmällisyyttä ja luovuutta? Jos vastasit kyllä, niin nyt meillä on huippupaikka avoinna juuri sinulle.

Automaatiopäällikkönä

 • Vastaat Levyteollisuuden tuotantolinjojen sähkölaitteiden sekä automaation kehittämisestä
 • Kuulut Levyteollisuuden investointiryhmään sähkö- ja automaatioasiantuntijana
 • Vastaat sähkökunnossapidon osaamisen kehittämisestä
 • Toimit sähkökunnossapidon työnjohdon tukena
 • Ylläpidät ja vastaat sähködokumenteista  
 • Vastaat kunnossapitojärjestelmän kehittämisestä yhteistyössä muun kunnossapito-organisaation kanssa

Odotamme sinulta:

 • Turvallista ja järjestelmällistä toimintatapaa työssä
 • Työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmistä
 • Kokemusta esimiestyöstä
 • Kokemusta teollisuuden investointiprojektien johtamisesta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että olet kehittämishaluinen ja yhteistyökykyinen vastuunkantaja sekä tiimipelaaja.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä prosessiteollisuuden kunnossapidossa, jossa pääset näyttämään kykysi niin kunnossapidon kuin kehitysprojektien parissa. Pääset myös itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, työhyvinvoinnin tuen, mahdollisuuden työsuhdepolkupyörän hankintaan, reilun työyhteisön sekä kehittymismahdollisuuksia. Koskisella valmistettavien puutuotteiden kautta pääset tekemään positiivista hiilikädenjälkeä kansainvälisessä ympäristössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä palkkatoive 15.10.2021 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä arkipäivisin klo 8-11 kunnossapitopäällikkö Antti Hänniseltä p. 044 759 4897.

Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti etsimämme löydyttyä. Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille 29.10. mennessä.

Tuotantotyöntekijöitä, levyteollisuusJärvelä30.09.2021 saakka
levy

Haemme Järvelään kokoaikaiseen vuorotyöhön

tuotantotyöntekijöitä

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen koivuvanerin ja lastulevyn valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista vanerin tai lastulevyn valmistuksesta, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Etua on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta, trukinajotaito katsotaan myös eduksi mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla nyt monissa eri tuotannon vaiheissa sekä vanerin että lastulevyn valmistuksessa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä, työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 18 vuotta, turvallisuusmääräysten vuoksi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö. Lisäksi Koskisella on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ammattitutkinto alalle. 

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.09.2021 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat prosessipäälliköt:

vanerin tuotanto:

Maria Ampuja 040 5728558

Marika Kärki 044 3389199

Saija Korpela 044 7594658

lastulevyn tuotanto:

Petri Kemppainen 040 7580911

Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille 18.10. mennessä.

Kunnossapitäjä, levyteollisuusJärvelä17.10.2021 saakka
kuva

Haemme Järvelään lastulevytehtaalle

kunnossapitäjää

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta eikä pelkää mahdollista vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoinen paikka suomalaisen vaneri- ja lastulevyn valmistuksessa.

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen sähkö- ja automaatiotekniikasta sekä mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Työtehtävä on pääsääntöisesti lastulevytehtaan jatkojalostuksen tuotantolinjojen tarkastamista ja huoltamista. Vianhaku ongelmatilanteissa sekä varaosavarastojen saldojen ylläpitäminen kunnossapitojärjestelmässä ovat myös oleellinen osa työtä.  Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen sekä kiinnostuksen ja ymmärryksen teknisten laitteiden huoltamisesta. Työ on toistaiseksi päivätyö, katsomme eduksi valmiuden vuorotyöhön. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia pölyisessä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lisätietoja tehtävästä
Kunnossapitotyönjohtaja Heikki Sutinen puh. 040 6203464 heikki.sutinen@koskisen.com

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV 17.10.2021 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille 01.11. mennessä.

Sähköasentaja, levyteollisuusJärvelä30.09.2021 saakka
yleiskuva

Haemme Järvelään

sähköasentajaa

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta eikä pelkää vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen vaneri- ja lastulevyn valmistuksessa.

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Työtehtävässä työskennellään 3-vuorotyössä levyteollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja valmiutta vuorotyöhön. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia pölyisessä työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 8.00 – 16.00:
Levyteollisuuden kunnossapitotyönjohtajat Eetu Salila puh. 044 759 4519 ja Jaakko Rinkinen puh. 040 198 4902

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV 30.09.2021 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille 17.10. mennessä.

Harjoittelupaikka
yleiskuva


Mikäli olet opiskelija ja harjoittelupaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista harjoittelupaikkaa etsit.

Lopputyöpaikka

Mikäli olet opiskelija ja lopputyöpaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista lopputyöpaikkaa etsit.

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus. Ja luku kasvaa koko ajan, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia. Työntekijöidemme käytössä on monipuolinen työterveyshuolto omissa tiloissamme. Työterveyshenkilökuntamme tuntee työn sisällön ja työolosuhteet ja pystyy näin parhaiten tukemaan työssä jaksamista.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun Järvelässä sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

Aina tarvitaan lisää osaavia käsiä