Työpaikat

Kesätyöpaikkojemme
haku avattu!

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen. Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä. Vuosittain tuotannostamme yli 60 % menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa noin 70 maahan. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Avoimet työpaikat

Saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä Koskisen on kotimainen puutuoteteollisuuden erikoisosaaja. Koskisen tuotteita toimitetaan ympäri maailman laatutietoisille asiakkaille. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Hirvensalmella ja Järvelässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Klikkaa työpaikan otsikkoa lukeaksesi koko ilmoituksen.

Tuotekehityksen projektipäällikkö Tehdastie 2, Järvelä

Etsimme motivoitunutta tuotekehityksen projektipäällikköä liittymään vaneri- ja lastulevyteollisuuden parissa toimivaan tiimiimme. Tässä roolissa pääset johtamaan ja kehittämään innovatiivisia tuotekehitysprojekteja, joilla on vaikutus alamme tulevaisuuteen. Meillä Koskisella tuotekehitystä tehdään asiakaslähtöisesti, joten ratkaisukeskeisyys ja luovuus ovat eduksi tehtävää hoidettaessa. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti Järvelässä, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Tuotekehityksen projektipäällikkönä työnkuvasi koostuu seuraavista osa-alueista:

 • Projektien johtaminen: vastaat tuotekehitysprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta varmistaen aikataulujen ja budjettien noudattamisen.
 • Tiimien koordinointi: toimit tiiviissä yhteistyössä eri tiimien, kuten suunnittelun, tuotannon ja myynnin, kanssa varmistaaksesi saumattoman projektien etenemisen.
 • Innovaatiot: etsit jatkuvasti uusia kehitysmahdollisuuksia ja innovaatioita vaneri- ja lastulevytuotteiden parissa. Olet ajan hermolla uusista trendeistä ja teknologisista ratkaisuista.
 • Laatu ja turvallisuus: huolehdit, että kaikki projektit noudattavat korkeimpia laatustandardeja ja turvallisuusmääräyksiä.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta tuotekehitysprojektien eteenpäin viemisestä
 • Teknistä koulutustaustaa (insinööri tai vastaava)
 • Erinomaisia viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Kykyä toimia paineen alla ja tehdä päätöksiä tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Innostusta ja intoa tuoda markkinoille uusia innovaatioita
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Dynaamisen ja ketterän yrityskulttuurin, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan kehittämiseen
 • Mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen
 • Haastavan ja palkitsevan työympäristön sekä reilun ja kannustavan työyhteisön
 • Monipuolisesti ammatillisia kehittymismahdollisuuksia
 • Työhyvinvoinnin tuen sekä laajan työterveyshuollon
 • Mahdollisuuden hybridityöskentelyyn (noin kaksi etätyöpäivää viikossa)

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja olet valmis haasteeseen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.3.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa RDI Manager Riitta Ahokas torstaina 15.2. klo 12 ja 16 välillä sekä 21.–23.2. klo 8 ja 16 välillä. Tavoitat hänet numerosta 040 553 4410. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Tervetuloa joukkoomme muovaamaan vaneri- ja lastulevyteollisuuden tulevaisuutta!

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä

ICT Solution Specialist Tehdastie 2, Järvelä

To strengthen Koskisen Oyj ICT team, we are now looking for an innovative, resolute, and business oriented person to join in developing our digital services.

In the role of ICT Solution Specialist, you will work as part of the IT team and work closely with the ICT Solution Owner in the digitalization projects of the panel industry and service departments. You work in close cooperation with the business, identifying, analyzing, and bringing development targets into the development portfolio. You schedule and prioritize projects together with the ICT Solution Owner, and you can also work as a project manager or direct an external ICT project manager in projects. You report to the Group’s Head of Information Technology in your position.

Our expectations

 • You know and are interested in learning about the company’s operational processes so that you can support them to perform in the best possible way and optimize them.
 • You identify and develop digital capabilities to enable business growth and development.
 • You work in close cooperation with our end customers.
 • You promote continuous development and project management practices.
 • You are analytical and data management is close to your heart.
 • You are solution-oriented and enjoy working with people & teams.

We expect you to have a relevant university background (e.g. business), experience in application and system management, digitalization, and process expertise. You are genuinely interested in the field and ready to learn new things.

Even more importantly, you have a strong desire to develop and grow, as well as an attitude that drives things forward.

Desired skills

 • Practical experience in project work
 • You are dedicated to developing applications and processes.
 • Experience in supplier cooperation
 • You have good written and oral English skills; other language skills are considered an advantage. Finnish is considered as a plus.
 • You know lean and/or “six sigma” methods.
 • Experience from various digital solutions

We offer you an interesting position in our company. Koskisen is an international wood processing specialist with more than a century of experience and known for its agility and ability to listen to the customer. In this position you have an opportunity to directly influence the success of the company by creating value. In addition to great and supportive colleagues, we offer Epassi benefits and an excellent Koskisen gym. The position is located in Järvelä but we work in a flexible hybrid model.

We look forward to hearing from you and your experience, so please, send your application with your CV and salary request by February 26, 2024. Please note that we will start conducting interviews right away and will make hiring decisions as soon as a suitable candidate is found.

If you have any further questions regarding this position, please contact Head of Information Technology Teemu Similä on:

Friday 9th February between 2pm and 4pm

Thursday 15th February between 2pm and 4pm

Friday 16th February between 2pm and 4pm

tel. +358 40 758 0538

email. teemu.simila@koskisen.com

Contact:

Location: Tehdastie 2, Järvelä

Kesätyö 2024, Vuorotyönjohtaja Tehdastie 2, Järvelä

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Osaksi Koskisen kasvavaa levyteollisuutta, haemme nyt joukkoomme vuorotyönjohtajaa – tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä suomalaisen koivuvanerin valmistuksen parissa. Työnkuva pitää sisällään tuotannon päivittäistä johtamista ja asioiden järjestelyä, työskentelyä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa sekä jatkuvan kehittämisen projektien läpivientiä. Työskentelet tiiviisti eri osastojen vetäjien kanssa varmistaen resurssien riittävyyden sekä toimit työnantajan edustajana tehtaalla 3-vuorotyössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja päättyvät elo- tai syyskuussa.

Toivomme sinulta

 • Opintoja puutekniikan parista
 • Hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Katsomme eduksi, jos sinulla on jo

 • Kokemusta esihenkilötyöstä sekä valmentavaa otetta henkilöstön kehittämiseen
 • Kokemusta vanerintuotannosta
 • Tehtävään soveltuva koulutus (insinööri AMK)

Haluamme tarjota sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Vuorotyönjohtajan tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen luotettavan työnantajan palveluksessa. Työtehtävään järjestämme sinulle perusteellisen perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana, ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 29.2. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Joni Tukiainen, p. 040 831 9125.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä

Kesätyö 2024, Tuotantotyöntekijä Tehdastie 2, Järvelä

Kesätyöntekijäksi Koskisen tuotantoon!

Haemme kesätyöntekijöitä osaksi kasvavaa levy- ja sahateollisuutta, rakentamaan kanssamme alan ja alueen parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista! Nyt on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä suomalaisen koivuvanerin ja sahatavaran valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista tuotannon tehtävistä, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Eduksi on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi, mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla sekä levy- että sahateollisuuden tuotannon eri vaiheissa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee turvallisuusmääräysten vuoksi olla vähintään 18 vuotta. Työtä tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa riippuen työpisteestä. Erimittaiset työsuhteet sijoittuvat huhti-toukokuun sekä syyskuun välille, ja ovat kestoltaan noin 3–6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi sekä huiput työkaverit. Koskisen on luotettava työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia mahdollisuuksia niin oman ammattitaidon kuin koko organisaationkin kehittämiseen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. Koskisen kuntosalin ja Järvelän uimahallin vapaan käytön. Työtehtävääsi saat perusteellisen perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti työkavereidesi rinnalla.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Mikäli sinulla on rekrytointiprosessiin tai työtehtäviin liittyen jotain kysyttävää, laitathan meille viestiä osoitteeseen rekry@koskisen.com.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitä varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä

Kesätyö 2024, Palovartija Tehdastie 2, Järvelä

Kesätöihin palovartijaksi!

Haemme yli 16-vuotiaita kesätyöntekijöitä monipuolisiin palovartijan työtehtäviin levy- ja sahateollisuuteemme Järvelään.

Palovartijan työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote. Tästä työstä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuteen!

Palovartijana työskentelet yhteistyössä kunnossapidon henkilöstön kanssa. Työtehtävä sisältää tulityönaikaista vartiointia ja jälkivartiointia sekä alueen siivoamista. Tehtävässä toimiaksesi sinulla ei saa olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 16 vuotta.

Työt ajoittuvat kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun, 2–5 viikon pituisina jaksoina. Työ on vuorotyötä klo 06.00 ja 22.00 välillä riippuen työpisteestä, joten varmistathan tarvittavat kulkuyhteydet.  Työ voi osittain tai kokonaan tapahtua myös ulkona.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Erillinen palovartijakoulutus järjestetään kesäkuussa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2024 mennessä. Kutsumme osan ehdokkaista hakemusten perusteella ryhmähaastatteluihin, jotka järjestetään maalis- ja huhtikuun aikana. Lähetämme kutsut sähköpostitse, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi aktiivisesti – myös roskapostikansion osalta. Mikäli sinulla on rekrytointiprosessiin liittyen jotain kysyttävää, laitathan meille viestiä osoitteeseen rekry@koskisen.com.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön seitsemään periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: kunnioitamme työnhakijaa, perehdytämme työhön kunnolla, esihenkilömme ovat työntekijöitä varten, tarjoamamme työ on merkityksellistä jossa saa kehittyä, puutumme syrjivään kohteluun heti, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä maksamme kohtuullista palkkaa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä

Harjoittelupaikka Tehdastie 2, 16600 Järvelä

Mikäli olet opiskelija ja harjoittelupaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista harjoittelupaikkaa etsit.

 

HUOM! Kesätyöpaikat ilmoitetaan avoimissa työpaikoissa

Ota yhteyttä:

Puhelin:
020 55341

Sijainti: Tehdastie 2, 16600 Järvelä

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus. Ja luku kasvaa koko ajan, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia. Työntekijöidemme käytössä on monipuolinen työterveyshuolto omissa tiloissamme. Työterveyshenkilökuntamme tuntee työn sisällön ja työolosuhteet ja pystyy näin parhaiten tukemaan työssä jaksamista.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun Järvelässä sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

Aina tarvitaan lisää osaavia käsiä

Sisältöä ei voida näyttää.

Et ole sallinut evästeitä, joita tarvitaan tämän sisällön näyttämiseen. Salli Markkinointi-evästeet evästeasetuksissa nähdäksesi sisällön.

Muuta hyväksyntääsi

Sisältöä ei voida näyttää.

Et ole sallinut evästeitä, joita tarvitaan tämän sisällön näyttämiseen. Salli Markkinointi-evästeet evästeasetuksissa nähdäksesi sisällön.

Muuta hyväksyntääsi