Työpaikat

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista

Koskisen on suomalainen, perheomisteinen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä. Vuosittain tuotannostamme yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa yli 70 maahan. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Avoimet työpaikat

Saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä Koskisen on kotimainen perheomisteinen yhtiö.
Lähes 900 koskislaista tekee 270 milj. eur liikevaihdon jalostaen suomalaisesta puusta aikaa kestäviä puutuotteita. Koskisen tuotteita toimitetaan ympäri maailman laatutietoisille asiakkaille. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Hirvensalmella ja Järvelässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

HR-harjoittelija Järvelä 08.02.2022 saakka
kuva

Etsimme Koskisen henkilöstöosastolle 15.2. – 31.7 ajalle

HR-harjoittelijaa

Haluatko päästä perehtymään laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon töihin ison kansainvälisen yrityksen näkökulmasta? Oletko vastavalmistunut tai valmistumassa esim. HR-alan, liiketalouden tai puutekniikan alalta? Tai oletko jo HR-alan osaaja pitemmällä kokemuksella? Jos vastasit kyllä, niin meillä on paikka auki juuri sinulle.

Tehtävässä pääset auttamaan ammattitaitoista ja modernia HR-tiimiämme kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa ja uuden rekrytointijärjestelmän käyttöönotossa. Sinulla on myös mahdollisuus toimia palkkahallinnon ja sisäisen viestinnän tehtävissä. Tule siis rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Odotamme Sinulta

  • tehtävään soveltuvia opintoja esim. liiketoiminnan/liiketalouden alalta
  • innostunutta asennetta
  • asiakaslähtöistä toimintaa
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • halua kehittyä ja kehittää itseään
  • tiimityötaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Microsoft ohjelmien osaamista 

Ratkaisukeskeinen asenne yhdistettynä joustavuuteen auttaa tehtävän hoitamista. Osaat tarttua rohkeasti toimeen ja selvittää asiat loppuun asti.

Aikaisempi kokemus henkilöstöhallinnon alalta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uutta ja tehdä asiat huolella.

Työ tehdään pääsäätöisesti Järvelässä pääkonttorilla, oman tiimin kanssa. Etätyö on myös osittain mahdollista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi laajan työterveyshuollon, työhyvinvoinnin tuen, reilun työyhteisön sekä kehittymismahdollisuuksia. Hae mukaan tekemään positiivista hiilikädenjälkeä suomalaiseen puutuoteteollisuuteen.  

Lisätietoja voit kysyä palkkahallinnon päällikkö Virpi Saariselta,
sähköpostilla virpi.saarinen@koskisen.com
puhelimitse 044-7594235

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 08.02.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Laadusta tekijä tunnetaan. Koskisen.

Kesätyö 2022, Palovartija Järvelä 15.03.2022 saakka

kuva
Kesätöihin Palovartijaksi!

Haemme kymmeniä kesätyöntekijöitä monipuolisiin Palovartijan työtehtäviin levy- ja sahateollisuuteemme Järvelään.

Palovartijan työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan aseteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote. Tästä työstä saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuteen.

Palovartijana työskentelet yhteistyössä kunnossapidon henkilöstön kanssa. Työtehtävä sisältää tulityönaikaista vartiointia ja jälkivartiointia sekä alueen siivoamista. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 16 vuoden ikäinen.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Erillinen palovartijakoulutus järjestetään kesäkuussa.

Työt ajoittuvat heinäkuun alusta elokuun loppuun, 2 – 5 viikon pituisena. Työ on vuorotyötä klo 06.00 – 22.00 välillä riippuen työpisteestä, joten varmistathan tarvittavat kulkuyhteydet.  Työ voi osittain tai kokonaan tapahtua myös ulkona.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin huhtikuun aikana. 

Lisätietoa tehtävästä:

Sari Tissari

puh. 040 741 6054

sari.tissari@koskisen.com

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus

Kesätyö 2022, Kunnossapitäjiä Järvelä 15.03.2022 saakka
kuva

Kesätyöntekijäksi Koskisen kunnossapitoon!

Haemme kesätyöntekijöitä mekaaniseen ja sähkökunnossapitoon työskentelemään joko levy- tai sahateollisuuteemme Järvelään.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä vastaten tehtaiden käyttövarmuudesta. Mekaanisessa kunnossapidossa työtehtäviin kuuluvat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät. Sähkökunnossapidossa työtehtäviin kuuluvat sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät.

Kunnossapitotyössä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Toivomme sinulla olevan jo hieman työkokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus ei ole välttämätön, vaan aseteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote, halu oppia uutta ja haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään omaa tietotaitoasi alalta.

Työt kunnossapidossa alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Meillä on aina mahdollisuus suorittaa myös opintoihin liittyvä työharjoittelu.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä:

levyteollisuus:

kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen, puh. 044 7594 897,

antti.hanninen@koskisen.com

sahateollisuus:

kunnossapitotyönjohtaja: Joonas Jokiniemi, puh. 041 7306 068, joonas.jokiniemi@koskisen.com

kunnossapitotyönjohtaja: Ilpo Tuovinen, puh. 041 7314 321,

ilpo.tuovinen@koskisen.com 

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Kesätyö 2022, Myyntiassistentti Järvelä 15.03.2022 saakka
kuva

Kesätyöntekijäksi Koskisen sahateollisuuden myyntitiimiin!

Haemme kesätyöntekijää monipuolisiin myyntiassistentin tehtäviin sahateollisuuteen Järvelään.

Myyntiassistentin työtehtävässä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Sinulla on positiivinen ja energinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä.

Työ sopii jo työelämässä olleelle tai vastavalmistuneelle liiketalouden osaajalle, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisen viennin tehtävissä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista myyntiassistentin tehtävistä kuten laskutus, tullaus, vientidokumenttien toimitus asiakkaalle.

Lisäksi tehtäviin kuuluu tilauksiin liittyvä viestintä kotimaisten sekä kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Annamme sinulle perusteellisen työhönopastuksen ja perehdytyksen työsuhteen alussa.


Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä. Ole kuitenkin nopea sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Vientipäällikkö Jukka Tamminen

puh. 040 553 4214

jukka.tamminen@koskisen.com

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus

Kesätyö 2022, Puunhankinta Järvelä 28.02.2022 saakka
kuva

Kesätyöntekijäksi Koskisen puunhankintaan

Haemme Koskisen puunhankintaan kesätyöntekijöitä työskentelemään operaatioprosessiin sekä korjuun ja kuljetuksen pariin.

– harjoittelija, logistiikan ja puunhankinnan tehtäviin – Järvelä

– harjoittelija, korjuun- ja kuljetuksen tehtäviin – Etelä-Suomi 

Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut, kunhan sinulta löytyy hyvä asenne työntekoon, aktiivinen ja itsenäinen työote sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on ajokortti ja maastotöiden tekemiseen tulee olla auto käytettävissä. Turvallisuusmääräysten vuoksi olet vähintään 18-vuotias. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi alan kesätöissä sekä huiput työkaverit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian kuitenkin 28.02.2022 mennessä. 

Hae mielellään jo heti sillä hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

Metsäjohtaja Joonas Ojasalo
puh. 040 720 6920
joonas.ojasalo@koskisen.com

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Kesätyö 2022, Vuorotyönjohtaja Järvelä 15.03.2022 saakka
kuva

Kesätyöntekijä vuorotyönjohtajaksi

Osaksi Koskisen kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot etkä säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoinen paikka suomalaisen koivuvanerin valmistuksessa. 

Vuorotyönjohtaja

Työtehtäviin sisältyy tuotannon päivittäistä johtamista ja asioiden järjestelyä, työskentelyä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa, sekä jatkuvan parantamisen projektien läpivientiä. Työskentelet tiiviisti myös osastojen vetäjien kanssa varmistaen resurssien riittävyyden ja toimit työnantajan edustajana tehtaalla 3-vuorotyössä. 

Toivomme

–        Kokemusta vanerintuotannosta

–        Hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä

–        Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Katsomme eduksi, jos sinulla on jo

–        Kokemusta esimiestyöstä ja valmentavaa otetta henkilöstön kehittämiseen

–        Soveltuva koulutus 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin  käyttö, hyvä työterveyshuolto, sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Työtehtävään järjestämme sinulle perusteellisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Juhani Leutola, 0407580041

Ivan Semenov, 0401847954

Marika Kärki, 0443389199

Kesätyö 2022, Tuotantotyöntekijöitä, saha- ja levyteollisuus Järvelä 15.03.2022 saakka

kuva
Kesätyöntekijäksi Koskisen tuotantoon!

osaksi kasvavaa levy- ja sahateollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen koivuvanerin, lastulevyn ja sahatavaran valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista tuotannon tehtävistä, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Etua on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta, trukinajotaito katsotaan myös eduksi mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla nyt vanerin, lastulevyn sekä sahatavaran valmistuksen monissa eri tuotannon vaiheissa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä, työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 18 vuotta, turvallisuusmääräysten vuoksi. Työtä tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa riippuen työpisteestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin  käyttö, hyvä työterveyshuolto, sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2022 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat

Vaneri: Marika Kärki 0443389199, Ivan Semenov 0401847954, Juhani Leutola 0407580041

Lastulevy: Sami Santala 0447594334, Petri Kemppainen 0407580911

Saha: Argo Vinkman 0405534992, Mika Lehtonen 0405534467, Esa Hiltunen 0405534389

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus

Harjoittelupaikka
yleiskuva


Mikäli olet opiskelija ja harjoittelupaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista harjoittelupaikkaa etsit.

Lopputyöpaikka

Mikäli olet opiskelija ja lopputyöpaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista lopputyöpaikkaa etsit.

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus. Ja luku kasvaa koko ajan, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia. Työntekijöidemme käytössä on monipuolinen työterveyshuolto omissa tiloissamme. Työterveyshenkilökuntamme tuntee työn sisällön ja työolosuhteet ja pystyy näin parhaiten tukemaan työssä jaksamista.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun Järvelässä sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

Aina tarvitaan lisää osaavia käsiä