Koskisen on merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä.

Työpaikat

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista

Koskisen on suomalainen, perheomisteinen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä. Vuosittain tuotannostamme yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa yli 70 maahan. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Avoimet työpaikat

Saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä Koskisen on kotimainen perheomisteinen yhtiö.
Lähes 900 koskislaista tekee 240 milj. eur liikevaihdon jalostaen suomalaisesta puusta aikaa kestäviä puutuotteita. Koskisen tuotteita toimitetaan ympäri maailman laatutietoisille asiakkaille. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Hirvensalmella ja Järvelässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kunnossapidon työntekijöitä, sahateollisuus Järvelä 31.12.2021 saakka
kuva

Vahvistamme Järvelän sahateollisuuden kunnossapitoa ja

haemme kunnossapitoon työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin

Oletko vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä? Onko sinulla hyvä looginen ajattelutaito ja halu kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja kunnossapidon ammattilaiselle.

Työtehtävät vaativat itsenäistä otetta työntekoon ja hyvää itseohjautuvuutta monipuolisessa toimintaympäristössä.

Mekaaninen vuorokunnossapitäjä:

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Toivomme tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta. Odotamme osaamista hitsauksesta, hydrauliikasta, pneumatiikasta, sekä mekaanisen tuotantolaitoksen toiminnasta. Sujuvan työn edellytys on hyvä vianhaku, -sekä ongelmanratkaisutaito.

Eduksi katsomme sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemuksen.

Ennakkohuoltotarkastaja:

Toimit tehtävässäsi kunnossapito-osaston alaisuudessa. Toimenkuvaasi kuuluvat muun muassa tuotantolinjojen visuaalinen ja mekaaninen kunnontarkistus, sekä raportointi. Tehtävään annetaan perehdytys, sekä kartoitetaan tarvittavat lisäkoulutus tarpeet.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä ammattikoulutusta, sekä tietoteknistä osaamista. Ymmärrät tuotantolaitosten teknisestä, sekä mekaanisesta puolesta ja olet hyvä havaitsemaan vikoja. Työ vaatii tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä, sekä itsenäistä otetta työhön. Toivomme tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta, eduksi katsomme sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemuksen.

Voitelumekaanikko:

Työtehtävässä onnistuminen vaatii laakereiden, erilaisten rasvojen ja viskositeettien, sekä teollisuuden laitteiden mekaanisten tarpeiden tuntemusta. Omaat itsenäisen otteen työhön ja olet omatoiminen sekä järjestelmällinen. Toivomme työhön soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, laaja työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8.00 – 16.00

sahateollisuuden kunnossapitotyönjohtaja Joonas Jokiniemi 041 730 6068 joonas.jokiniemi@koskisen.com

tai

sahateollisuuden kunnossapitotyönjohtaja Ilpo Tuovinen 041 731 4321
ilpo.tuovinen@koskisen.com

Laita hakemuksesi ja CV 31.12.2021 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeistään 17.01.2022 mennessä.

Tuotantotyöntekijöitä, levyteollisuus Järvelä 31.12.2021 saakka
vaneri

Lisäämme vaneritehtaan tuotantoa ja haemme

Järvelään kokoaikaiseen vuorotyöhön

tuotantotyöntekijöitä

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen koivuvanerin valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista vanerin valmistuksesta, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Etua on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta, trukinajotaito katsotaan myös eduksi mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla nyt vanerin valmistuksen monissa eri tuotannon vaiheissa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä, työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 18 vuotta, turvallisuusmääräysten vuoksi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö. Lisäksi Koskisella on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ammattitutkinto alalle. 

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.12.2021 mennessä. Hakemus kannattaa laittaa pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat prosessipäälliköt:

Marika Kärki 044 3389199

Saija Korpela 044 7594658

Ivan Semenov 040 1847954

Juhani Leutola 040 7580041 

Myyntisihteeri, sahateollisuus Järvelä 12.12.2021 saakka
kuva

Haemme Koskisen sahateollisuuteen Järvelään

myyntisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 

Työssäsi olet osa sahan myyntitiimiä ja hoidat tilaus-toimitusprosessia, johon kuuluu mm. laskutus, sopimusprosessin hoito, kuljetusten järjestelyä sekä siihen kuuluvat dokumentit ja muut toiminnot.

Toimit yhteistyössä myynnin, tuotannon ja ulkomaisten edustajiemme sekä asiakkaidemme kanssa.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ulkomaan kuljetusjärjestelyistä ja vientikaupasta. 

Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen ja sinulla on kaupallinen koulutus. Arvostamme erityisesti käytännönläheistä työskentelytapaa, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  

Odotamme Sinulta

  • mahdollisesti kokemusta samankaltaisesta tehtävästä, puualan tuntemus katsotaan eduksi
  • soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • hyvää organisointikykyä
  • vahvaa paineensietokykyä
  • innostusta ja kiinnostusta asiakkaan ongelmien ratkaisuun
  • halua itsensä kehittämiseen
  • positiivista ja oma-aloitteista asennetta


Tarjoamme Sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä ja kouluttautua kehittyvässä ja innostuneessa tiimissä muiden puun ammattilaisten kera. Lisäksi meillä on etätyömahdollisuus, laaja työterveyshuolto sekä kattava työhyvinvoinnin tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa sahateollisuuden myyntipäällikkö Jukka Tamminen, puh. 040-5534 214, jukka.tamminen@koskisen.com

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 12.12.2021 mennessä.

Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti hyvän tekijän löydyttyä.

Sähköasentaja, levyteollisuus Järvelä 30.11.2021 saakka
yleiskuva

Haemme Järvelään

sähköasentajaa

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta eikä pelkää vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen vaneri- ja lastulevyn valmistuksessa.

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Työtehtävässä työskennellään 3-vuorotyössä levyteollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja valmiutta vuorotyöhön. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia pölyisessä työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Työtehtävään järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 8.00 – 16.00:
Levyteollisuuden kunnossapitotyönjohtajat Eetu Salila puh. 044 759 4519 ja Jaakko Rinkinen puh. 040 198 4902

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV 30.11.2021 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille 17.12. mennessä.

Harjoittelupaikka
yleiskuva


Mikäli olet opiskelija ja harjoittelupaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista harjoittelupaikkaa etsit.

Lopputyöpaikka

Mikäli olet opiskelija ja lopputyöpaikkaa vailla laita hakemuksesi tästä.

Laita oheen CV ja kerro minkätasoista lopputyöpaikkaa etsit.

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus. Ja luku kasvaa koko ajan, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia. Työntekijöidemme käytössä on monipuolinen työterveyshuolto omissa tiloissamme. Työterveyshenkilökuntamme tuntee työn sisällön ja työolosuhteet ja pystyy näin parhaiten tukemaan työssä jaksamista.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun Järvelässä sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

Aina tarvitaan lisää osaavia käsiä