Koskisen Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2024

Koskisen Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 16.5.2024 klo 13.00 alkaen Siltasaari 10 -toimitiloissa osoitteessa Siltasaarenkatu 10, Helsinki.

Yhtiökokouskutsu (pdf)

Sähköinen ilmoittautuminen yhtiökokoukseen sekä ennakkoäänestys
(alkavat 17.4.2024 klo 12.00)

Ilmoittautumis- ja ennakkoäänestyslomake (pdf)

Valtakirjapohja (pdf)

Miten pääsen seuraamaan yhtiökokousta verkkolähetyksen kautta?

Ilmoittautumalla yhtiökokoukseen tällä sivulla 17.4.2024 julkaistavan linkin kautta saat sähköpostiisi tai/ja puhelimeen linkin ja salasanan, jolla pääset kirjautumaan verkkolähetykseen. Lähetämme linkin ja salasanan noin päivää ennen yhtiökokousta.

Lähetämme verkkolähetyslinkin ja -salasanan kaikille ilmoittautujille (eli saat linkin ja salasanan myös vaikka ilmoittaisit osallistuvasi kokoukseen vain paikan päällä tai ennakkoäänestyksen kautta). Kokoukseen paikan päälle ilmoittautuminen ja ennakkoäänestys päättyvät yhtiökokouskutsun mukaisesti 13.5.2024 klo 16.00 suorarekisteröityjen osakkeenomistajien osalta. Verkkolähetyslinkin ja -salasanan voi kuitenkin tilata sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä kokouksen alkuun saakka.

Osakkeenomistajia pyydetään huomioimaan, että yhtiökokouksen seuraaminen verkkolähetyksen kautta ei tarkoita osakeyhtiölaissa tarkoitettua osallistumista yhtiökokoukseen, eikä mahdollista osakkeenomistajan oikeuksien käyttämistä yhtiökokouksessa.

Vuosikertomus 2023

Palkitsemisraportti 2023

Yhtiökokousta koskeva tietosuojaseloste