Uutishuone

Selaa artikkeleita kategorioittain


Tiedotteet


 • Sahainvestointi vaatii uudelleenorganisointia

  Sahainvestointi vaatii uudelleenorganisointia

  Käynnistyessään uusi saha muuttaa Koskisen sisäistä logistiikkaa, kun jatkossa Tehdastieltä Tarhanmäelle kulkevatkin tuoreen sahatavaran sijaan tukit.

 • Koskisen yhteistyö TAT-yrityskylän kanssa

  Koskisen yhteistyö TAT-yrityskylän kanssa

  Koskisen tekee yhteistyötä talous ja nuoret TAT-yrityskylän kanssa nuorten tulevaisuuden työelämätaitojen eteen. Yrityskylä Yläkoulu on…

 • Paljon uutta hyväksi havaitulle pohjalle

  Paljon uutta hyväksi havaitulle pohjalle

  Ennen kuin tukit koskevat sahanteriin, ne syötetään tukkipöydälle ja kuoritaan. Yleensä tukit jatkavat matkaansa mittarin…

 • Uusi saha, uudet tuotteet

  Uusi saha, uudet tuotteet

  Kovaa vauhtia etenevä Koskisen sahainvestointi ei tuo muutoksia vain sahan työntekijöiden arkeen tai sahan sisäiseen logistiikkaan.


Vastuullisuus


Koskimetsä-blogi

Työpaikat

Tule meille töihin! Koskisella on useita erilaisia uramahdollisuuksia ja kasvupolkuja. Työllistämme lähes 1000 ammattilaista, joista suurin osa työskentelee tärkeissä tuotantotehtävissä. Pystymme myös kouluttamaan alalle, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta.

Referenssit

Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia ja niitä käytetään ympäri maailman. Tuotteitamme käytetään mm. rakennus- ja kuljetusvälineteollisuudessa, sekä sisustustuotteissa ja huonekaluissa.