WOOD’S UP ─ kekseliästä huonekalumuotoilua Koskisen dekoratiivisesta koivuvanerista

Monikäyttöisiä huonekaluja koivuvanerista | Koskisen Oy

Berliiniläiselle WOOD’S UP-huonekalusuunnitteluyritykselle on tärkeää, että he jakavat samat arvot kuin raaka-ainetoimittajansa Koskisen, mitä tulee materiaaleihin ja reiluun kumppanuuteen niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa. Se on myös yksi syy, miksi he ovat käyttäneet Koskisen koivuvaneria jo vuosien ajan.

Korkealaatuinen muotoilu ja käsityötaito eivät ole mikään salaisuus WOOD’S UPin perustajalle René Höroldille. Jo yli kymmenen vuoden ajan puuseppä ja huonekalumuotoilija on luonnostellut, suunnitellut, valmistanut ja myynyt pitkäikäisiä ja tukevia puisia huonekaluja.

WOOD´S UPin huonekalujen ydin on aikaa kestävä muotoilu, korkealaatuiset materiaalit ja monikäyttöisyys. Itse muotoilu vakuuttaa ihmiset selvillä linjoillaan ja muodoillaan sekä yksityiskohdillaan. Kaikki huonekalut on valmistettu kestävästi valmistetusta, uusiutuvasta materiaalista puusta, tarkemmin sanoen Koskisen dekoratiivisista vanerituotteista KoskiDecor Transparentista, fenolifilmillä pinnoitetusta KoskiDecor Phenolista ja 440g/m2 paksuisella pinnoitteella valmistetusta KoskiDecor Melaminesta.

Yritys on käyttänyt jo vuosien ajan tuotteissaan ainoastaan Koskisen vanerituotteita. He arvostavat erityisesti Koskisen läpinäkyvyyttä, ja sitä, että he jakavat samat arvot niin materiaalien kuin kumppaneiden ja henkilökunnan suhteen. Asiakkaat taas arvostavat WOOD’S UPin vanerisissa huonekaluissa taitavan käsityön lisäksi helppohoitoisuutta ja tasaisia pintoja.

WOOD’S UP suunnittelee, valmistaa ja myy modulaarista STARSHELF-hyllyä, joka ei ole vain kauniin puhdaslinjainen ja käytännöllisesti muotoiltu; hyllyä voidaan käyttää monin eri tavoin, se on erittäin tukeva ja se voidaan purkaa ja kasata erittäin nopeasti. Asennusohjeita ei välttämättä tarvita. Hyllyjä on saatavana erikokoisina, ja ne voidaan yhdistää helposti ja joustavasti toisiinsa.

Jos olet kiinnostunut tilamaan itsellesi WOOD’S UPin huonekalun, vieraile heidän sivuillaan.

woodsup.regale.de
hoerold@woodsup.de
+49 151 19 47 72 12