Tietoa meistä

Laadusta tekijä tunnetaan. Koskisen.

Koskisen on jo yli satavuotias yhtiö. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Tunnemme puutuotteidemme loppukäytön asettamat vaatimukset ja haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan puutuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita.

Räätälöidyt vanerit

Koskisen vanerituotteet tunnetaan maailmalla räätälöidystä ratkaisuista, korkeasta laadusta ja asiakaslähtöisyydestä.

Meillä vaneri valmistetaan uusiutuvasta raaka-aineesta, suomalaisesta koivusta. Suomalainen koivuvaneri on kestävä ja vahva materiaali kuljetusvälineiden lattioihin ja kaikkeen rakentamiseen. Sen vaalea koivupinta sopii erinomaisesti myös sisustamiseen kuten seinä- ja kattolevyiksi tai huonekalujen materiaaliksi.

Huomioimme käyttökohteiden erityisvaatimukset jo vanerin tuotesuunnittelussa, yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme vakiolevyjen lisäksi yksilöllisesti räätälöityjä, työstettyjä ja määrämittoihin sahattuja vanerilevyjä, aina asiakkaan tarpeen mukaan.  Lisäksi valittavissa on laaja valikoima värejä ja pintoja.

Suomen ainoa lastulevytehdas

Koskisen kotimaisissa lastulevytuotteissa on markkinoiden kattavin valikoima lastulevyjä niin rakentamisen, sisustamisen kuin huonekaluteollisuudenkin tarpeisiin.

Valmistamme lastulevyt Suomen ainoassa lastulevytehtaassa Järvelässä, puhtaista raaka-aineista ammattitaidolla ja laadusta huolta pitäen.

Toimitamme asiakkaillemme peruslastulevyä, kalustelevyä ja pitkälle jalostettua erikoislevyä. Meillä tuotteen korkea laatu ja tinkimätön asiakaspalvelu ovat osa normaalia toimitusta.

Ensiluokkaista sahatavaraa Järvelästä

Koskisen sahatavara valmistetaan tiheäsyisestä suomalaisesta männystä ja kuusesta.

Perinteisen rakennussahatavaran ja jatkojalostetun puutavaran lisäksi valmistamme erilaisia asiakaskohtaisia täsmätuotteita rakennus- ja pakkausteollisuuden tarpeisiin.

Koskisen sahatavaran päätuotteet ovat perinteinen sahatavara sekä jatkojalostettu höylätavara ja valmiiksi maalatut tuotteet.

Maailmalla KKN-laivausmerkki tunnetaan korkeasta laadusta ja valmistuksen tarkkuudesta.

Uniikkia ohutvaneria ja viilua Hirvensalmelta

Koskisen uniikki ja korkealaatuinen ohutvaneri sekä viilu ovat vaativien huonekaluvalmistajien ja puusepänteollisuuden raaka-ainetta.

Valmistamme ohutviiluvanerin aidosta luonnonmateriaalista, uusiutuvasta ja korkealaatuisesta suomalaisesta koivusta, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

Asiakaspalvelumme alkaa puunhankinnasta, jossa huomioimme asiakaan erityistoiveet jo raaka-aineen laadussa. Vuosikymmenten kokemus koivun jalostuksesta ja jatkuva tuotekehitys takaavat asiakkaillemme räätälöidyt tuoteratkaisut. Tinkimätön asiakaspalvelu on meillä osa normaalia toimitusta.

Luotettava puukauppakumppani

Koskisen puunhankinnassa merkittävimmät puutavaralajit ovat havu- ja koivutukki. Lisäksi valmistamme hakkuutähteistä ja tehtaiden sivutuotteista bioenergiaa läheisille lämpö- ja voimalaitoksille.

Puunhankinnan ohella huolehdimme yksityisten metsänomistajien metsien hoidosta.

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta

Myymme myös puujalostuksen tuotantoprosessin sivutuotteena syntyvää kuorikatetta viherrakentamiseen ja maisemointiin.

Kore – Optimoidut pakettiautoratkaisut

Ammatikäytössä olevan pakettiauton on kestettävä kulutusta ja tarjottava toimivat työtilat. Koskisen Puolan tuotantoyksikössä tuotamme Kore®-brändin alla tarkoin suunniteltuja, kestäviä ja laadukkaita pakettiauton tavaratilan suojaratkaisuja asiakkaillemme. Valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät Euroopan markkinoilta löytyvät automerkit.