18.4.2024

Koskisen Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu

Koskisen Oyj pörssitiedote, 18.4.2024 kello 9.00

Koskisen Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu

Koskisen Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, vuoden 2023 tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin sekä vastuullisuusraportin.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti. Taloudellinen katsaus on saatavilla erillisenä XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä. XHTML-tiedosto ja sen XBRL-merkinnät on varmennettu tilintarkastusyhteisön toimesta. Tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers on toimittanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin Koskisen ESEF-tilinpäätökseen liittyen kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.

Vuosikertomus, palkitsemisraportti ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja tilinpäätös sekä toimintakertomus XHTML-tiedostona. Materiaalit ovat saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa koskisen.fi/sijoittajille.

Lisätietoja:
Sanna Väisänen, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja, Koskisen Oyj
sanna.vaisanen@koskisen.com
puh. 020 553 4563

Koskisen on yli satavuotias kansainvälinen puunjalostuksen erikoisosaaja, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään kuunnella asiakasta. Hyödynnämme arvokkaan puuraaka-aineen tarkasti, viimeistä purua myöten. Toteutamme samalla parasta hiilitarinaa: valmistamme korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 271 miljoonaa euroa. Lue lisää: koskisen.fi