26.6.2024

Olli Nikitin nimitetty Koskisen Oyj:n lakiasiainjohtajaksi

Koskisen Oyj pörssitiedote 26.6.2024 klo 14.30

Olli Nikitin nimitetty Koskisen Oyj:n lakiasiainjohtajaksi

Olli Nikitin (OTM) on nimitetty Koskisen Oyj:n lakiasiainjohtajaksi. Nikitin aloittaa tehtävässään viimeistään 12.8.2024. Hän raportoi toimitusjohtaja Jukka Pahtalle ja on konsernin johtoryhmän jäsen. Nikitin siirtyy Koskiselle asianajotoimisto Merilammelta, jossa hän on työskennellyt osakkaana.

"Toivotan Ollin lämpimästi tervetulleeksi Koskiselle tukemaan yhtiön kasvumatkaa sekä samalla vahvistamaan johtoryhmän laaja-alaista osaamista ja kokemusta. Meillä on ollut mahdollisuus tehdä Ollin kanssa jo pitkään yhteistyötä ja nyt tuo yhteistyö ilokseni tiivistyy entisestään", sanoo toimitusjohtaja Jukka Pahta.

”Koskisen on minulle tuttu yhtiö aikaisemmassa roolissani asianajajana. On hienoa päästä kehittämään yhtiötä edelleen ja tulla mukaan erittäin mielenkiintoiseen kasvuvaiheeseen”, sanoo Olli Nikitin.

Liite: CV Olli Nikitin

Lisätietoja:
Sanna Väisänen, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja, Koskisen Oyj
sanna.vaisanen@koskisen.com
puh. 020 553 4563

Koskisen on yli satavuotias kansainvälinen puunjalostuksen erikoisosaaja, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään kuunnella asiakasta. Hyödynnämme arvokkaan puuraaka-aineen tarkasti, viimeistä purua myöten. Valmistamme korkealaatuisia ja kestäviä biokiertotalouden tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 271 miljoonaa euroa. Lue lisää: koskisen.fi