Koskisen koivuviilusta valmistetut Formpress-tuotteet

Kauniit arkipäivän esineet palvelevat tarkoitustaan

Useimmat meistä ovat pitäneet Formpress-tarjotinta käsissään. Olipa se sitten lounasravintolan jonossa tai lempikahvilassa tarjotin täynnä kahvia ja makeita herkkuja. Jätämme arkipäiväisen esineen, kuten tarjottimen helposti huomaamatta, mutta Formpress -tarjottimet ovat ruotsalaisen käsityön todellisia taidonnäytteitä, jotka on valmistettu suomalaisesta Koskisen koivuviilusta.

Formpress on aina muodossa ja muodissa

Perheomisteisen Formpressin ydinliiketoiminta on tarjottimissa, mutta yhtiö valmistaa myös laajan valikoiman esimerkiksi lasinalusia, voileipälaatikoita, pannunalusia ja leikkuulautoja.

Vuodesta 1996 lähtien Formpress on pyrkinyt vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toteuttamaan heidän villeimmätkin ideansa. Kaikki tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista yksitellen käsityönä. Jokainen tehtaalta lähtevä tuote on siis ainutlaatuinen.

Formpressin myynti- ja markkinointijohtaja Anie Edéuksen mukaan yrityksen asiakkaat ovat pääasiassa Pohjoismaista, mutta asiakkaiden määrä muualta maailmasta kasvaa jatkuvasti. Nykyään Formpress vie tuotteitaan yli 40 maahan.

”Kolme tärkeintä markkinasegmenttiä, joihin pyrimme, ovat Design, PR ja HoReCa (hotelli, ravintola, catering)”, Edéus sanoo.

Näiden asiakkaiden tarpeet eroavat jonkin verran toisistaan, mutta kaikki arvostavat – ja osaavat vaatia – ympäristöystävällisiä tuotteita, joita voidaan räätälöidä, Edéus lisää.

Asiakkaat asettavat korkeat vaatimukset sekä lopputuotteelle että raaka -aineelle. Formpress-tuotteet ovat FSC-sertifioituja, kuten on Koskisen-koivuviilukin. Formpress ottaa ympäristön ja laadun aina huomioon kaikissa tuotannon vaiheissa.

Kokenut tarjotinvalmistaja luottaa Koskiseen

Yhtiö arvostaa pitkäaikaisia ​​suhteita sekä niiden toimittajaa ja asiakkaita.

”Jos olet ollut alalla yli 25 vuotta eikä Koskisen ole sinulle tuttu, on sinulta jäänyt jotain huomiotta. Koskisen on jo varhaisessa vaiheessa ollut valmis tekemään asiakaskohtaisia ​​ominaisuuksia ja muotoja, mikä on win-win-tilanne sekä asiakkaalle että toimittajalle ”, Formpressin perustaja Bengt Åstrand on sanonut.

Edéus, joka on ollut yrityksen palveluksessa vuodesta 2013, ei voi olla eri mieltä Åstrandin kanssa: ”Meillä on todella hyvät suhteet Koskiseen. Itse asiassa haluaisimme ostaa Suomesta vielä enemmän koivuviilun hyvän laadun takia.”