Koskisen ohutviiluvanerit soveltuvat laadukkaiden tulosteiden materiaaliksi.

Laser Cut Studiolle vanerin laatu on ratkaisevan tärkeää – UV-tulostusta kehitetään

Olemme työskennelleet Koskisen kanssa kolme vuotta, enkä aio vaihtaa yhteistyötä, sanoo helsinkiläisen Laser Cut Studion omistaja Adam Rowe. Yhteistyön aloittamisen jälkeen Koskisen kanssa hänen liiketoimintansa on kasvanut. Yksi tärkeimmistä syistä kasvun mahdollistamiseksi on ollut Koskisen laatu. – Koskisen tuotelaatu ja asiakaspalvelu ovat huipputasoa, Adam sanoo.

Laser Cut Studio on helsinkiläinen laserleikkausyritys, joka tarjoaa luovia ratkaisuja ja pieniä tuotantoja asiakkaille Suomessa. Yritys oli varsin ainutlaatuinen Suomessa aloittaessaan.

Meidän kaltaisia ​​studioita on muissa Euroopan maissa, mutta ei Suomessa. Me teemme esimerkiksi pieniä koruja pieninä erinä, esim. 100-200 tuotetta. Mutta nyt, kun olemme kasvaneet, teemme myös asiakkaidemme kanssa suurempia eriä, noin 1000 yksikköä.

Adamin idea on tarjota kohtuuhintaisia ​​valmistusratkaisuja suunnittelijoille. Tavoitteena on toteuttaa tuoteideat nopeasti ja tehokkaasti Suomessa.

Valmistamme nopeasti ja paikallisesti kaikille, joka auttaa viemään Helsingin luovaa tuotantoa eteenpäin.

Suurin osa Laser Cut Studion tuotannosta on valmistettu puusta tai vanerista. Adam ei tiedä varmasti, miksi suunnittelijat valitsevat puun muiden raaka-aineiden sijaan.

Yritämme saada asiakkaamme käyttämään puuta ja vaneria kestävyyskysymysten sekä ulkonäön vuoksi. Suuntaus on muuttunut: viisi vuotta sitten kaikki korut Suomessa olivat akryyliä. Mutta nyt vähitellen olemme myyneet yhä enemmän vanerikoruja ja trendi on kääntynyt. Meillä oli joitain asiakkaita, jotka ovat kolminkertaistaneet myynnin kuluttajakysynnän ja sen vuoksi, miten kuluttajat näkevät vanerin raaka-aineena.

Olen tuntenut aina Koskisen, koska isäni oli huonekalujen valmistaja Isossa-Britanniassa. Hän valmisti korkealaatuisia huonekaluja ja kun halusi ostaa parasta laatupuuta, hän osti Koskisen tuotteita. Laser Cut Studion alkuaikoina työskentelimme muiden vanerivalmistajien kanssa, mutta meillä oli massiivisia ongelmia laadun suhteen. Olemme nyt tehneet yhteistyötä Koskisen kanssa emmekä vaihda toimittajaa.

Olemme pienimuotoinen valmistajayritys, joten virheet, erityisesti laatukysymykset, olisivat meille erittäin kriittisiä. Meidän on toimitettava korkealaatuisia tuotteita; raaka-aineen laatu on ratkaisevan tärkeää.

Koskisen ohutvanerin tilaamisen jälkeen meillä on ollut vain hyvin pieniä laatukysymyksiä – ja kun meillä oli joitain asioita, keskustelin Koskisen kanssa ja he sanoivat, että sitä ei enää koskaan tapahdu. Koskisen laatu ja asiakaspalvelu ovat parempaa kuin muilla. Se on parasta mitä saat. Yhteistyössämme Laser Cut Studio on kasvanut ja tuotto on korkea.

Viime aikoina Laser Cut Studio on kehittänyt UV-tulostuksen ja on jo investoinut uusiin UV-painokoneisiin.

Tällä hetkellä ihmiset ovat hyvin kiinnostuneita tulostamaan kuvia puulle. Voit tulostaa melkein mitä tahansa ohuelle vanerille, ja kehitämme sitä edelleen.

Adam Rowe sanoo, että kuluttajien esteettisyys ja ihmisten käsitys puusta on kasvanut. – Puulla on hyvin trendi. Siksi yritämme kehittää uusia ratkaisuja ja palveluja siitä asiakkaillemme.

Kasvua pohjoismaisella laadulla

Sijoittaessasi markkinoiden parhaimpaan vaneriin tarjoat parasta laatua myös asiakkaillesi, mikä parantaa asiakaskokemusta ja uskollisuutta.

Olemme suunnitelleet tuotteen, jolla voit rakentaa tuotantoasi. Poikkeuksellisen kestävyyden ja tasaisen korkean laadun ansiosta voit luottaa raaka-aineeseen 100%.