KoskiReppu

Luotettava verkkopalvelu metsäomaisuutesi hallintaan

KoskiReppu on hyödyllinen työkalu jokaiselle metsänomistajalle. Se auttaa säästämään aikaa ja rahaa, kasvattamaan metsän arvoa ja varmistamaan metsien terveen kasvun. Verkkopalvelun helppokäyttöisyys tekee siitä sopivan niin kokeneille metsänomistajille kuin aloittelijoillekin. Ja mikä parasta, KoskiReppu on maksuton, luotettava ja avoin palvelu kaikille metsänomistajille.

KoskiRepun käyttöönottoon tarvitset vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Vahva tunnistautuminen varmistaa verkkopalvelun käytön turvallisuuden.

KoskiRepun ABC

» Tutki omia metsävaratietoja
» Tarkista metsääsi liittyvät asiakirjat
» Lähetä viestejä metsäasiantuntijalle
» Pyydä tarjous puukaupasta
» KoskiRaha-asiakkaille KoskiRahan tiliraportit

KoskiReppu on luotettava verkkopalvelu metsäomaisuutesi hallintaan

Nopean käyttöönoton myötä sinulla on heti hallussasi KoskiRepun monipuoliset digitaaliset työkalut, tiedot ja asiantuntijapalvelut — ja 5 merkittävää hyötyä.

 1. Helppokäyttöinen palvelu: KoskiReppu on suunniteltu siten, että se on helppo ottaa käyttöön, vaikka metsänomistaja ei olisi metsäalan ammattilainen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa nopean perehtymisen palvelun sisältöihin ja sen tehokkaan käytön.
 2. Metsävaratietosi ovat aina saatavilla: KoskiReppu kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon metsäomaisuudestasi. Se sisältää tiedot puustosta, metsävaroista, kiinteistöistä, sekä metsänhoidosta ja hakkuista. Tämä tieto on helposti saatavilla ja päivitettävissä reaaliajassa. Näiden tietojen avulla metsänomistaja voi varmistaa metsiensä terveen kasvun ja arvon säilymisen.
 3. Taloushallinto: KoskiReppu auttaa metsänomistajaa taloudenpitoon liittyvissä asioissa, kuten puukauppojen seurannassa. Metsäveroilmoituksen täyttökin helpottuu, kun metsään liittyvät dokumentit ovat yhdessä paikassa. KoskiReppu helpottaa myös metsätalouden kannattavuuden seuraamista. KoskiRaha-asiakkaiden käytössä ovat lisäksi omat tiliraportit.
 4. Puukaupat suoraan verkossa: puukauppapalvelu mahdollistaa sähköiset tarjouspyynnöt ja puunmyynnin suoraan verkossa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa perinteisiin kaupankäyntimenetelmiin verrattuna.
 5. Asiantuntijatuki: KoskiReppu ei jätä metsänomistajaa yksin. Palvelun käyttäjät saavat tarvittaessa asiantuntijatukea oman alueensa metsäalan ammattilaisilta, jotka voivat auttaa monenlaisissa metsänhoitoon ja taloudenpitoon liittyvissä kysymyksissä.

  Näin kirjaudut KoskiReppuun


  » Ota pankkitunnukset esiin.
  » Klikkaa alta ”Kirjaudu”
  » Tunnistaudu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

  Vahva tunnistautuminen varmistaa KoskiRepun käytön turvallisuuden.

  Tarvitsetko apua kirjautumiseen?

  Apua palvelun käyttöön saat omalta metsäasiantuntijaltasi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koskireppu@koskisen.com. Alueesi metsäasiantuntijan voit tarkastaa täältä.

  Tutustu myös

  Koskiraha

  KoskiRaha-sijoituksella
  metsärahasi kasvavat vielä
  puukaupan jälkeenkin.

  Metsäpalvelut

  Tarjoamme hakkuut ja hoitotyöt metsän ja ympäristön tarpeet huomioiden kannattavasti ja kestävästi.

  Puukaupan yhteystiedot

  Kaikki puukaupan
  yhteystietomme yhdestä
  paikasta.