27.6.2022

Koskisen vastuullisuus- ja viestintäjohtajaksi Sanna Väisänen

Sanna Väisänen (M.A.) on nimitetty Koskisen vastuullisuus- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2022 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Jukka Pahtalle.

Sanna siirtyy Koskiselle elintarvikeyhtiö Apetititin viestintä- ja vastuullisuusjohtajan tehtävästä. Väisäsellä on laaja kokemus yritysviestinnästä ja vastuullisuudesta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sanna vastaa 1.9. alkaen Koskisen vastuullisuusasioista sekä ulkoisesta viestinnästä.

Koskisen nykyinen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Luomalahti vastaa 1.9. alkaen Koskisen henkilöstöasioista sekä työyhteisöviestinnästä johtoryhmän jäsenenä.

”Jatkossa meillä on leveämmät hartiat niin vastuullisuus- kuin henkilöstöasioissa, jotka molemmat ovat strategiassamme yhä keskeisemmässä roolissa. Sanna tuo meille runsaasti kokemusta niin vastuullisuudesta kuin viestinnästä ja Minna pääsee keskittymään työyhteisön kehittämiseen. Toivotan Sannan tervetulleeksi Koskiselle viemään meitä uudelle tasolle vastuullisuusasioissa”, sanoo Jukka Pahta.

”Olen iloinen mahdollisuudesta päästä edistämään viestintää ja vastuullisuutta ja sitä kautta kestävää liiketoimintaa Koskiselle. Vastuullisuus on jo nyt vahvasti läsnä yhtiön kaikessa toiminnassa, ja samalla koko teollisuudenalalla on merkittävä rooli globaalien ilmastohaasteiden ratkaisemisessa. Lisäksi yhtiön kotimaisuus ja vahvat perinteet ovat itselleni tärkeitä arvoja”, sanoo Sanna Väisänen.