ECOLAM OY, Suomi

Suomalainen Ecolam Oy tunnetaan kotimaan markkinoilla keittiöiden laminaattipinnoitteisista työtasoista sekä liukuovellisista säilytysjärjestelmistä.

Kotimaisuus ja laatu Ecolamin kilpailuvaltteina

Vuonna 1989 perustettu ja Hahle-ryhmään kuuluva Ecolam Oy valmistaa keittiöiden laminaattisia työtasoja ja liukuovellisia säilytysjärjestelmiä kotimaan markkinoille. Asiakkaita ovat mm. suomalaiset keittiökalustevalmistajat. Ecolam valmistaa tuotteet tehtaallaan Polvijärvellä ja Hahle hoitaa tuotteiden markkinoinnin jälleenmyyjille.

Ecolamin valmistamat laminaattitasot edustavat korkeinta mahdollista kansainvälistä laatua, sillä tasojen materiaalina käytetään suomalaista tasalaatuista lastulevyä sekä eurooppalaisten huippuvalmistajien laminaattipintoja. Laminaattipinnoitteisten työtasojen lisäksi Ecolamin merkittävä tuoteryhmä ovat laadukkaat Kabinetti-liukuovet ja niihin liittyvät säilytysjärjestelmät. Mallistoon kuuluvat myös massiivipuiset tasot sekä alumiinikehäiset lasiovet.

Koskisen tuotteista Ecolam käyttää pinnoittamatonta lastulevyä työtasoihin sekä melamiinipinnoitettua KoskiMel-kalustelevyä Kabinetti-liukuovellisiin säilytysjärjestelmiin. Pitkään jatkuneen yhteistyön taustalla ovat toimitusvarmuus ja tuotteiden laatu.

– Koskisen tuotteiden laatu on hyvää, mikä on tärkeä kriteeri meille toimittajaa valittaessa. Myös tuotteiden toimitusvarmuus sekä asiakaspalvelun toimivuus ansaitsevat kiitoksen, kehuu Ecolam Oy:n toimitusjohtaja Marko Lyhykäinen Koskista.

Tulevaisuuden tavoitteisiin Ecolamilla ja koko Hahle-ryhmällä kuuluvat kasvu ja markkina-asemien vahvistaminen.

– Tavoitteenamme on vahvistaa asemiamme markkinoilla sekä työtasoissa että liukuovissa. Tuotteiden kotimaisuus ja korkea laatu ovat tärkeitä kilpailuvaltteja meille, joihin panostamme myös jatkossa, kertoo Lyhykäinen.

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteista: www.hahle.fi