NBR, LUXEMBURG

Yksilöllisiä sisätiloja ja huonekaluja koivuvanerista

Arkkitehtuurista innostusta saava Norbert BRAKONIER omistautuu joka kerta täydellisesti työhönsä, kun he saavat uuden sisustussuunnittelutilauksen saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. He suunnittelevat, kehittävät, myyvät ja valmistavat erilaisia sisätilojen sisustusratkaisuja kuten keittiöitä, kylpyhuoneita, portaikkoja sekä huonekaluja. Jokainen heidän projekteistaan tehdään huolellisesti valmistaen ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa

Suunnittelu-, kehitys- ja myyntityö hoidetaan NBR:n pääkonttorilla Luxemburgissa. Huonekalut ja sisätilaratkaisut valmistetaan modernissa verstaassa lähellä Trieriä käyttäen vain huippulaadukkaita ja turvallisia materiaaleja. Toimintamallilla varmistetaan yksilöllinen ja asiakkaita hyvin palveleva tilausprosessi sekä yrityksen tarkkojen laatuvaatimusten huolellinen seuranta.

NBR:n projekteissa näkyy monia dekoratiivisia koivuvanereita, joita Koskisen valmistaa. Käytetyin vanerituote on KoskiDecor Melamine, valkoisella melamiinifilmillä pinnoitettu koivuvaneri.

“Valitsimme koivuvanerin projekteihimme sen vakauden vuoksi. Koskisen koivuvanerissa on myös kestävä pinta useissa valkoisen eri sävyissä, mitä arvostamme kovasti. Asiakkaamme ovat erityisen ihastuneet koivuvanerin perinteiseen reunaan, jossa vanerin monikerroksinen rakenne näkyy.”, kertoo Andrée Bingen NBR:lta.

NBR myös arvostaa koivuvanerin hyvää työstettävyyttä, mikä helpottaa heidän työtään huonekaluelementtien valmistamisessa.

Koivuvanerin loppukäyttökohteet kuvastavat hyvin sitä, mitä NBR tekee. ”Laadukasta designia Luxemburgista” ja ”Valmistettu Saksassa” takaavat huolellisesti ja taidolla valmistetut ja kootut huonekalujen osat, joiden design on minimalistista ja laaduk