Nixillä valmistetaan Koskisen lastulevystä aidosti kotimaisia kestäviä keittiöitä

Kotimainen Nixi-Kaluste Oy on valmistanut laatua arvostaville suomalaisille keittiöitä jo vuodesta 1974. Kahden puusepän verstaana aloittanut perheyritys on lähes viidessäkymmenessä vuodessa kasvanut merkittäväksi keittiövalmistuksen ja -suunnittelun tekijäksi. Nixin tehdas sijaitsee Seinäjoella ja myymäläverkosto ulottuu laajasti yli Suomen.

Tehtaanjohtaja Tero Känsäkoski kertoo asiakaslähtöisyyden, joustavuuden ja korkean laadun ohjaavan Nixin toimintaa ja tuotesuunnittelua. Samaa arvomaailmaa arvostetaan myös yhteistyökumppaneissa.

”Meillä tämä on strateginen ratkaisu. Haluamme olla niin tuotteiden kuin palvelun osalta asiakaslähtöisiä ja joustavia. Näin pystymme toteuttamaan asiakkaille erikoisemmatkin ratkaisut”, Känsäkoski toteaa.

”Tarjoamme asiakkaille ensisijaisesti laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja ja samalla pyrimme säilyttämään mahdollisimman korkean kotimaisuusasteen”, Känsäkoski jatkaa. Yhteistä yrityksen asiakkaille on, että he arvostavat ensisijaisesti palvelua, kotimaisuutta ja kestäviä laadukkaita ratkaisuja. 

Aidosti kotimaiset tuotteet vaativat kotimaisen kumppanin

Nixillä halutaan tuotteiden olevan aidosti kotimaisia. Tästä syystä Nixi on valinnut kumppanikseen juuri Koskisen. Känsäkoski on ollut talossa 14 vuotta ja muistelee käyttäneensä valtaosan ajasta yksinomaan Koskisen levytuotteita.

Merkittävin Koskisen Nixille toimittama tuote on 16mm vahva valkoinen lastulevy, josta kalusteiden rungot valmistetaan. Koskinen toimittaa Nixille myös muita vahvuuksia ja kuoseja. Laadukkaasta lastulevystä saadaan valmistettua aikaa ja kulutusta kestävä runkorakenne, joka on myös helppo kasata ja asentaa.

Känsäkoski kertoo vaikuttuneensa Koskisen tuotteiden laadun lisäksi yhteistyön sujuvuudesta. ”Arvostamme Koskisessa erityisesti vastuullista toimintaa ja tasalaatuista laadukasta tuotetta. Kokemuksellamme eri tuotteista voimme todeta, että Koskisella on selvästi laadukkain levy. Levyrakenne on riittävän tiivis ja tasalaatuinen”, Känsäkoski kiittelee. ”Laadukkaan tuotteen lisäksi arvostamme Koskisen vastuullista toimintaa, sekä yhteistyön sujuvuutta”, Känsäkoski päättää.