8.5.2023

Miksi Kore®?

2022 oli Kore®:n liiketoiminnalle epävakaa ja ennustamaton, monien kysymysmerkkien vuosi. Mutta se oli myös aikaa kasvaa, oppia uutta sekä suunnitella ja ottaa käyttöön uusia menetelmiä arjen toimien helpottamiseksi. Olemme käyttäneet markkinoiden hitaampaa aikaa parantaaksemme prosessejamme ja oppiaksemme lisää siitä, mitä teemme ja miten sen teemme …ja varsinkin miksi.

…Miksi sitten teemme tätä?

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan suojan uuden pakettiautosi tavaratilan sisustukseen. Tilaamien tuotteiden tulee olla ajoissa perillä, asennuksen tulee olla helppoa ja se on tapahduttava rivakasti, jotta säästämme arvokasta aikaamme. Lisäksi tuotteiden tulee näyttää upeilta, sopia hyvin yhteen sekä antaa tavaratilallesi uusi, yhtenäinen ilme.

          – Haluamme tämän olevan simppeliä, koska elämä on tarpeeksi hankalaa muutenkin.

Olemme ketterä laatutuotteiden toimittaja, joka räätälöi parhaat ratkaisut asiakkaamme tarpeisiin. Kaikkien prosessien, joita meillä on ja joita tällä hetkellä rakennamme ja tehostamme taustalla, tukevat tätä. Pysymme luovina ja etsimme kestäviä ja pitkäikäisiä ratkaisuja maksimoidaksemme parhaan tuloksen prosesseillemme ja tuotteillemme.

Markkinat näyttävät pysyvän epävakaina, ja me hyväksymme sen. Meille on tärkeää vahvistaa viestintäämme, tapahtuipa sitten mitä tahansa. Haluamme ylläpitää ja parantaa suhteitamme keskeisiin sidosryhmiimme. Odotamme innolla, että pääsemme kasvamaan ja samalla uudelleen arvioimaan sitä, mitä teemme nyt, miten teemme sen – ja mitä voimme tehdä seuraavaksi.

Lue lisää Koresta® https://kore.koskisen.com

Kore®-brändin tarjonta sisältää laajan valikoiman asennusvalmiita pakettiauton kuormatilojen suojaussarjoja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Räätälöidyt ratkaisumme työstetään korkealaatuisista ja kestävistä omista puupohjaisista levyistä niin Suomessa, kuin Kore-tuotantolaitoksessamme Toporówissa, Puolassa. Kore® on osa Koskisen-konsernia, jonka toiminnot sijaitsevat Järvelässä, Suomessa. Koskisen käyttää tuotteissaan suomalaista puuta.

Koskisen on yli vuosisadan kokemuksella kansainvälinen puunjalostuksen asiantuntija, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään kuunnella asiakasta. Hyödynnämme arvokasta puuraaka-ainetta mahdollisimman perusteellisesti, viimeistä sahanpurua myöten. Samalla herätämme eloon parhaan hiilitarinan: Valmistamme korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka varastoivat hiiltä vuosikymmeniä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 318 miljoonaa euroa.