27.6.2023

Päivä hankintapäälikkö Kaisa Erolan matkassa

Olen Kaisa Erola, työskentelen Koskisen puunhankinnassa hankintapäällikkönä, vastuulla bioenergia ja sivutuotteet. Koskisella olen työskennellyt puunhankinnassa jo viidentoista vuoden ajan ja nyt jo nelisen vuotta bioenergian parissa ensin operaatioasiantuntijana ja elokuussa aloitan virallisesti tuurauskuvioiden jälkeen hankintapäällikkönä. Vapaa-ajalla toimistotyöläinen lähtee erittäin mielellään metsään koiran kanssa. Sydäntä lähellä on myös partioharrastus ja ulkoliikunta vuodenajan mukaan.

Tyypillinen työpäivä, kuten tänäänkin, alkoi kierroksella Tehdasalueella. Omin rutiineihin kuuluu kiertää autolla tehdasaluetta ja energiapuutoimintojen kentät ja saada yleissilmäys tilanteesta ennen istumista tietokoneen äärelle. Tällä kertaa kaikki kunnossa ja kohti toimistoa.

Itse työpäivä oli hyvinkin tavanomainen. Aamu kului sähköposteihin vastaillessa ja omien laitosten viikkopalaveriin osallistuessa. Tänään työpäivää täyttivät muun muassa tuleviin neuvotteluihin valmistautuminen. Vaikka keskikesällä tuleva talvi tuntuu vielä kaukaiselta, niin kesäkuun työtehtävät ovat suurin osa liittyneet tulevan lämmityskauden valmisteluihin ja ensi talveen.  Iltapäivän teams-palaveriin osallistuin auton ratissa, auton nokka kohti Heinolaa.

Työpäivä jatkui tosiaan hieman epätyypillisellä, mutta erittäin mukavalla tavalla kesäteatteri-illan parissa Heinolassa. Ennen teatteri-iltaa ehdin kuitenkin piipahtaa vielä matkalla yhdessä energiapuuterminaalissamme. Täälläkin tuleva lämmityskausi alkaa rakentua.

Pääsimme kahvittelemaan ja kuulemaan Koskisen ajankohtaisia kuulumisia ja tulevaisuuden näkymiä. Lisäksi pääsimme lanseeraamaan Koskireppua, metsänomistajille suunniteltua asiakasportaalia metsäomaisuuden hallintaan.

Kaisa Erola, hankintapäälikkö, energiapuu