24.7.2023

Päivä operaatioasiantuntija Jarkko Nummelinin matkassa

Moi, olen Jarkko Nummelin ja työskentelen Koskisen puunhankinnassa operaatioasiantuntijana vastuulla puun mittaus ja laatuasiat.

Työpäiväni alkoi tänään Järvelän tukkikentältä yhdessä alueella toimivan urakoitsijan kanssa. Iltapäivällä on tulossa motokuskeja koivutukin laatukoulutukseen, ja tätä varten valitsimme yhdessä urakoitsijan kanssa sopivia koivutukkeja koulutusrataa varten. Kun sopivat esimerkkikoivutukit oli valittu ja levitetty tukkikentälle oli aika siirtyä toimistolle.

Toimistolla katson sähköpostit läpi ja lähetän muutaman laatupalauteraportin. Sen jälkeen minulla oli etukäteen sovittu Teams-palaveri mittaritoimittajan kanssa. Lounaan nautin työpaikan ruokalassa, jossa oli tarjolla herkullisia lihapullia, perunamuusia sekä salaattia.

Lounaan jälkeen suuntaan tehdasalueen parkkipaikalle ottamaan motokuskeja vastaan. Ennen tehdasalueelle menoa tarkistetaan, että kaikilla on turvavarusteet kunnossa.

Iltapäivä kuluu motokuskien kanssa tehdasalueella, jossa katsomme koivutukin laatuasioita tukkikentällä sekä teemme tehdaskierroksen jossa tutustumme mm. tukkilajitteluun.

Kaikki tukit menevät tukkilajittelun kautta tehtaiden käyttöön.

Antoisan keskustelun jälkeen saatan motokuskit tehdasalueelta pois ja puran laatukoulutusradan.

Yksi työpäivä takana ja kohti uutta työpäivää!