26.8.2020

Puolassa katsotaan KOREn kanssa tulevaisuuteen

Filip Mackowiak on työskennellyt Koskisella Puolan toimipisteessä kuluvan vuoden toukokuusta. Vastuullaan Filipillä on kevyiden kuljetusvälineiden tarpeisiin suunniteltujen, valmiiksi työstettyjen ja asennusvalmiiden lattia- ja seinälevyjen eli KORE-tuotteiden asiakkaat ja projektit Puolassa sekä Itä- ja Keski-Euroopassa. 

39-vuotias Filip asuu perheineen Obornikin kaupungissa Pozaninin lähellä läntisessä Puolassa. Kotoa työpaikalle Toporowiin kertyy matkaa toista tuntia, mutta Filipillä on tapana käyttää ajoaika tehokkaasti puheluiden hoitamiseen. Vapaa-aikanaan Filip on aktiivinen maratoonari, juoksuharrastuksen lisäksi Filipin voi tavata cross fit -salilta tai pyörän selästä. Kiireisenä miehen pitävät myös perheen kaksi pientä lasta.  

Filip opiskeli Poznanin teknillisessä yliopistossa konetekniikan ja johtamisen maisteriohjelmissa, tuotantotalouden maisteriksi ja konetekniikan insinööriksi. Vuodesta 2004 vuoteen 2008 Filip työskenteli laboratoriolaitteiden myyntiedustajana ohjaus- ja mittauslaiteyrityksessä, jonka asiakkaita olivat mm. rakennusalan yritykset. Ennen Koskiselle KORE-päälliköksi siirtymistään Filip työskenteli kymmenen vuotta myynti-insinöörinä sähkö- ja kiinnitysratkaisujen parissa. 

KORElla kuunnellaan asiakasta tarkalla korvalla 

Ensimmäiset viikot Koskisen palveluksessa sujahtivat nopeasti koulutuksissa KORE-tehtaalla Toporowissa sekä pääkonttorilla Järvelässä. “Minun piti opetella uusi tuote huolellisesti, jotta minulla olisi mahdollisimman paljon tietoa ja kykyä myydä ratkaisuja asiakkaille”, Filip kertoo. Ensimmäiset kuukaudet ovat nyt takana ja Filipillä on katse tiukasti tulevaisuudessa. “Kontaktoin mahdollisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita rakentaakseni jakeluverkostoa nopeasti kasvavalle Puolan markkinalle. Minulla on jo hyvät yhteydet autonvalmistajiin ja maahantuojiin”, Filip listaa.   

KOREn eduiksi Filip lukee tehokkaan myyntiorganisaation ja tuotepäälliköt, joilla on tähtäimessä win-win -tilanteen varmistaminen kaikille osapuolille. ”Työskentelemme avoimin mielin asiakkaan parasta ajatellen. Kaikilla meistä on myös hyvät tekniset tiedot ja olemme todellisia tiimipelaajia”, Filip luettelee. 

Tulevaisuudessa Filip näkee KOREn entistä suurempana ja parempana. ”Opimme jokaisesta tilauksesta jotain uutta. Kuinka parannella tuotetta tai nopeuttaa toimitusaikatauluja tai miten vastaamme parhaiten asiakkaan tarpeisiin”, Filip sanoo. ”Haluan olla rakentamassa KOREsta maailmanlaajuista brändiä.”

Tutustu tarkemmin KOREen ja sen pakettiautojen sisutusratkaisuihin.