Luotettava kumppani puukauppaan

Koskisen puunhankinta

Sahatavara, vaneri, lastulevy, ohutvaneri

Koskisen tuotteet

Koskisen Vuosikertomus 2022

Laadusta tekijä tunnetaan. Koskisen.

Koskisen Oyj on yli satavuotias suomalainen yhtiö. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Tunnemme puutuotteidemme loppukäytön asettamat vaatimukset ja haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan puutuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita.

Yli 100 vuotta tinkimätöntä laatua

Olemme toimineet puualalla jo vuodesta 1909, panostaen tuotteiden ja palvelun tinkimättömään laatuun, sekä räätälöityihin tuotteisiin.

Me Koskisella pidämme huolta suomalaisen metsän vastuullisesta hyödyntämisestä jalostaen siitä sahatavaraa, vaneria, lastulevyä ja bioenergiaa.

Tutustu Koskisen uuden sahan rakennusvaiheisiin

2023 käynnistyvä uusi puunkäsittelylaitoksemme rakentuu Järvelän Mäntsäläntielle. Kurkkaa tiedotteita ja rakennusvaihetta projektisivuiltamme.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Työpaikat»

Meitä Koskislaisia on yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen. Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Bioenergia»

Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.

Laatu ja tuotekehitys»

Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, emme tyydy keskinkertaisuuteen vaan kehitämme toimintaamme ja tarjoamiamme tuotteita ja palveluita jatkuvasti.

Referenssit»

Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.

Sertifioitua toimintaa

Laatu- ympäristö sekä työterveys ja -turvallisuus sertifioinnilla varmistamme, että toimimme vastuullisesti joka saralla.

Metsien sertifioinnilla varmistamme myös asiakkaillemme että metsätaloutta harjoitetaan ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.