26.8.2020

KoskiTherm-jakeluyhteistyöstä etua asiakkaille

Kauhajokinen puu- ja massalevyihin erikoistunut tukku- ja vähittäisliike Levyvirta Oy on ottanut Koskisen KoskiTherm-lattialämmityslevyt jakeluvaraston valikoimaansa. “KoskiTherm on lastulevytuotteissa kysytty erikoistuote ja Levyvirralla on tärkeä tehtävä pienjakelussa, johon meillä ei riitä resurssit. Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan tätä erikoistuotetta asiakkaillemme nopeasti koko Suomessa”, avainasiakaspäällikkö Linda Ratu Koskiselta kertoo. 

Kätevä levy tiputtaa asennusajan puoleen

“Asiakkaan näkökulmasta KoskiThermin etuina on juuri helppous ja vaivattomuus. Kun tehdään tästä lattioita, on se hirmuisen helppoa, siistiä, nopeaa ja kustannustehokasta”, Levyvirran Minna Petäjävirta listaa.  

KoskiTherm-järjestelmän avulla voidaan toteuttaa vesikiertoinen lattialämmitys puurakenteiseen ala- ja välipohjaan. Järjestelmä perustuu lastulevystä valmistettuihin lattialämmityslevyihin, joihin on jyrsitty valmiiksi urat lämmönluovutuspellille ja lattialämmitysputkelle. Valmiiden urien ansiosta levy on helppo ja nopea asentaa, ja parhaimmillaan asennusaika jopa puolittuu, kun pohjatyöt on heti valmiina, eikä tarvitse odottaa massojen kuivumista. Lämmönluovutuspellit helpottavat putken asennusta ja takaavat myös tasaisen lämmön koko lattiaan.

Saatavuus ja yhteistyö avainasemassa

Ratu kertoo jakelukanavan olevan saatavuuden kannalta kriittinen tekijä. “Yhteistyön ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita koko Suomessa ja jakelemaan tätä tuotetta. Haluamme tällä tavoin palvella asiakkaitamme laajemmin”, Ratu sanoo.

“Levyvirralta KoskiTherm-asiakkaat saavat joustavaa, hyvää ja nopeata palvelua”, Ratu sanoo. Sama henki on myös yritysten välillä. “Yhteistyömme Levyvirran kanssa on toiminut todella saumattomasti. Meillä on ollut hyvä meininki heti alusta asti. Kommunikointi toimii todella hyvin ja se on luonnollisesti tärkeää”, Ratu kiittelee.

Minna Petäjävirta on samoilla linjoilla. “Koskisen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, sillä olemme molemmat perheyhtiötä, se on jo arvo sinällään. Koskisen väkeä on ollut aina helppo lähestyä ja organisaatio on sopivan kokoinen. Ihmisethän näitä töitä tekevät molemmissa paikoissa, on tärkeää, että ollaan samalla sivulla.” 

“Tämä on kyllä mainiota, että yhdessä edistetään tällaista toimintaa. On fiksua, että rutiinit ovat yhdessä paikassa ja pystytään keskittymään molemmat ydinosaamiseemme”, Petäjävirta summaa.

Avainasiakaspäällikkö Linda Ratu ja KoskiThem-palat