6.9.2022

Ohutviiluvanerin kotimaan myyntipäällikkö Raimo Kämppi siirtyy eläkkeelle 1.10.2022

Ansiokkaan työuran puuteollisuuden alalla tehnyt Raimo Kämppi jää eläkkeelle lokakuun alusta. Ohutviiluvanerin myyntipäällikkö on jäänyt asiakkaille mieleen laaja-alaisesta puualan tuntemuksestaan sekä asiantuntevasta konsultoinnista.

Aloitin työurani Hirvensalmen tuotantolaitoksen tontilla ensimmäisen kerran vuonna 1977 ennen armeijaan menoa. Otavantien tuotantolaitoksella yhtäjaksoista työuraa on takana miltei 39 vuotta. Työurani on lähtenyt puunhankinnan parista sahatavaran kautta viiluun ja ohutviiluvaneriin, viimeisimpänä uudistuksina ohutvanerituotteidemme verkkokaupan parissa työskentelyyn. Antoisimpana olen kokenut asiakastapaamiset ja asiakkaidemme yritysten kehityksen seurannan.

”Raimon kokemusperusteinen asiantuntemus koivun parissa jättää suuret saappaat täytettäväksi. Odotan innolla tulevaa yhteistyötä asiakkaidemme ja uniikkien, korkealaatuisten ohutviiluvanerituotteiden parissa” -Kertoo ohutviiluvanerin uusi kotimaan myyntipäällikkö Jenni Vänskä

”Uskon Jennin monivuotisen kokemuksen Koskisen myyntitiimissä ja siirtymäajan aikana saadun tuen toimivan hyvänä pohjana ja sujuvan asiakaspalvelun takeena. Asiakaskunta jää oikein hyviin käsiin.” Kämppi kommentoi luottavaisin mielin.

Koivuviilun ja ohutviiluvanerin valmistukseen keskittynyt Hirvensalmen tuotantolaitos on lähellä Kämpin sydäntä. Hirvensalmen tuotantolaitoksen pääraaka-aine tulee jatkamaan omassa roolissaan Raimon rinnalla myös vapaa-ajalla, koivu näkyy monessa muodossa niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla. Kollegat Hirvensalmella ovat tyytyväisiä Ramin lupaukseen pistäytyä käymässä, pitkän linjan konkari on ollut työyhteisössä arvostettu alan asiantuntija ja pidetty seuramies.

Raimon ansiokkaassa työurassa kiteytyy Koskisen pitkien työurien ja ammatillisen kehittymisen arvot. Koskisen Oy kiittää lämpimästi Raimoa antamastaan työpanoksesta sekä palvelusvuosista ja toivottaa leppoisia eläkevuosia.

Raimon työuran aikajana:

1977 Puunhankinta Hirvensalmella

1984 Metsätyönjohtaja

1984 Työnjohtaja, sahatavara

1996 Koskisen oy työnantajaksi

2000 Myyntipäällikkö, kotimaa