Reilut kumppanuudet

Olemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, luoden lisäarvoa sidosryhmillemme. Tutkimme asiakastyytyväisyyttämme NPS-kyselyllä säännöllisesti. Asiakassuhteiden pitkäikäisyys on meille kunnia-asia.

Liiketoimintamme on suoraan kytköksissä metsään. Siksi meillä on erityisen hyvä syy pitää huolta luonnosta.

Hyödynnämme puuraaka-aineen kokonaisuudessaan ja tähtäämme Suomen parhaaseen hiilitarinaan alallamme. Hiili sitoutuu aikaa kestäviin ja laadukkasti valmistettuihin puutuotteisiin vuosikymmeniksi, ja auttaa pienentämään myös asiakkaidemme hiilijalanjälkeä.

Haluamme olla pitkäjänteinen ja reilu yhteistyökumppani asiakkaiden, metsänomistajien kuin toimittajien suuntaan.

Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita herkällä korvalla. Perheomisteisena yhtiönä kykenemme nopeisiin ja joustaviin päätöksiin.

Toimittajavalinnat teemme vastuullisesti ja kestäviä periaatteita noudattaen. 

Noudatamme toiminnassamme myös yhteiskuntavastuullisia periaatteita ja käytäntöjä, jotka pohjautuvat standardin ISO 26000 -ohjeisiin. Kiinnitämme erityisesti huomiota standardin osa-alueisiin työelämän käytännöt, ympäristö ja kuluttaja-asiat. Lisäksi edellytämme itseltämme ja kumppaneiltamme sitoutumista eettiseen toimintaohjeeseemme.

Noudatamme kaikessa liiketoiminnassamme eettistä ohjettamme. Vastuullisten toimintatapojen noudattamisesta voit antaa palautetta kotisivuillamme olevan ilmoituskanavamme, Whistelblown, kautta.

68

maata

joihin toimitimme tuotteita

1898

yksityistä metsänmyyjää vuonna 2021

10

vuotta

ka. asiakassuhteen kesto

51

asiakastyytyväisyyden NPS 2021