ME KOSKISLAISET

Koskislaisia on jo yli 1000 henkeä. Meitä yhdistää usko omiin kykyihimme, rohkeus uuden luomiseen ja halu tehdä laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Koskislaisuus on erityinen sisäisen yrittäjyyden henki, jossa jokainen haluaa antaa joka päivä parhaansa ja jota haluamme vaalia nyt ja tulevaisuudessa.

Koskisen OyTyöpaikat

TULE MEILLE TÖIHIN


 

Koskisen Oy on suomalainen, yli satavuotias puunjalostusalan perheyritys, jolla on pitkät perinteet puutuotteiden valmistuksessa. Työllistämme yhteensä yli 1000 henkilöä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella ja Vierumäellä. Lisäksi meillä on tuotantoa Venäjällä ja Puolassa sekä myyntikonttorit 11 maassa Keski-Euroopasta Kiinaan asti.

Koskisen Oy:n tuotannosta yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta toimitamme tuotteita ympäri maailmaa. Kansainvälisesti Koskisen tunnetaan rehtinä puun asiantuntijana, joka pitää sen, minkä lupaa.

 

Avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ole tarjolla kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Lähetä avoin työhakemus.

Elämänmakuista työntekoa

Merkityksellinen työ

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan ja turvallisen työpaikan, jossa jokaisen työ tuntuu merkitykselliseltä. Koskisen on tunnustettu henkilöstönsä kouluttaja, joka kannustaa työntekijöitään jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja oppimiseen mm. oppisopimuskoulutusten avulla. Tällä hetkellä yli puolella Koskisen henkilöstöstä on työn ohessa suoritettu oppisopimuskoulutus ja koko ajan luku kasvaa, sillä oppisopimuskoulutukset pyörivät jatkuvasti. Koska olemme iso yritys, työntekijöillämme on mahdollisuus työnkiertoon ja monipuolisten työtehtävien oppimiseen.

 

Hyvinvointia ja liikunnan iloa

Kouluttamisen lisäksi panostamme työtekijöidemme työhyvinvointiin ja vireyteen tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia Smartum-tuella. Järvelässä työntekijöillä on mahdollisuus käydä paikallisessa uimahallissa veloituksetta sekä käyttää työpaikan kuntosalia.

Tarjoamme työtekijöillemme myös mahdollisuuden työpaikkaruokailuun kaikilla Suomessa sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme. Työpaikkaruokaloissamme on panostettu terveelliseen, monipuoliseen ja maukkaaseen ruokaan.

 

Koskisen - web decoration

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat puualan uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

TULE MEILLE TÖIHIN

Tule Koskiselle tekemään töitä puun ammattilaisten kanssa!

Katso avoimet työpaikat

Page-jobs.php

Ylös