Koskisen puukauppa-, bioenergia- ja metsänhoitopalvelut

Luotettava kumppanisi puukauppaan

Suomalaisena puunjalostuksen erikoisosaajana tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Löydä alueesi metsäasiantuntija

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta löytääksesi lähimmän metsäasiantuntuntijan yhteystiedot:

KoskiRaha on vaivaton sijoitus puukauppatuloillesi

KoskiRaha on meidän maksumenettely metsänomistajalle. KoskiRaha-sijoituksella metsärahasi kasvavat vielä puukaupan jälkeenkin. Ja taatusti kiinteällä korolla.

Voit sijoittaa vaivattomalle KoskiRaha-tilille osan tai kaikki puukauppatulosi. Voit sopia KoskiRaha-sijoituksesta metsäasiantuntijasi kanssa heti puukaupan yhteydessä tai vasta puukauppamaksun hetkellä. Mikä vain on sinulle paras vaihtoehto.

KoskiReppu

KoskiReppu on hyödyllinen työkalu jokaiselle metsänomistajalle. Se auttaa säästämään aikaa ja rahaa, kasvattamaan metsän arvoa ja varmistamaan metsien terveen kasvun. Verkkopalvelun helppokäyttöisyys tekee siitä sopivan niin kokeneille metsänomistajille kuin aloittelijoillekin. Ja mikä parasta, KoskiReppu on maksuton, luotettava ja avoin palvelu kaikille metsänomistajille.

Laske metsäsi arvo

Laske metsäsi arvo sekä tarkan tukin katkonnan merkitys puukaupan lopputulokseen. Puunhankinnassa otamme kaiken tukin tarkasti talteen. Koska tukkipuulla ja kuitupuulla on huomattava hintaero, tukkipuun määrän maksimoimisella päästään puukaupassa hyvään lopputulokseen metsämyyjän näkökulmasta. Tarkka tukin katkonta voi tuottaa useita prosentteja enemmän tukkeja.

Metsäpalvelut

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Toimimme vastuullisesti

Meillä Koskisella vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssä ja kaikessa tekemisessä. Meille vastuullisuus tarkoittaa merkityksellistä työtä, hyvinvoivaa ympäristöä ja reiluja kumppanuuksia.

Tutustu myös

Koskisen valmistaa hakkuutähteistä ja sivutuotteista biopolttoaineita.

Bioenergia

Valmistamme hakkuutähteistä
sekä puunjalostuksen
sivutuotteista biopolttoaineita.

Koskiraha

KoskiRaha-sijoituksella
metsärahasi kasvavat vielä
puukaupan jälkeenkin.

Metsäpalvelut

Tarjoamme hakkuut ja hoitotyöt metsän ja ympäristön tarpeet huomioiden kannattavasti ja kestävästi.

Puukaupan yhteystiedot

Kaikki puukaupan
yhteystietomme yhdestä
paikasta.