3.5.2024

Tuotannon työntekijäksi Koskisen sahateollisuuteen

Oletko reipasotteinen ja motivoitunut tekijä, joka on kiinnostunut kehittymään tulevaisuudessa esimerkiksi sahuriksi tai höyläriksi? Mikäli vastasit kyllä, jatkathan lukemista! Haemme nyt Koskisen sahateollisuuteen Järvelään vakituisia ja kokoaikaisia tuotannon työntekijöitä. Työtehtävät tulevat sijoittumaan sahateollisuuden prosesseihin eli tukkien lajitteluun, sahaukseen, jälkikäsittelyyn ja jalostukseen.  Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää vuorotyötä.

Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Aikaisempi kokemus sahateollisuuden tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi huolellinen ja positiivinen asenne turvallisia työtapoja kohtaan on tehtävässä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Pääasiallinen työskentelykielemme on suomi, joten työssäsi tarvitset vähintään perustasoista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden uuden oppimiseen sekä oman ammattitaitosi syventämiseen. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia ja työilmapiiri on reilu ja kannustava. Koskisen sahaympäristö on yksi Suomen moderneimmista, uusi sahalinjamme on otettu käyttöön kesällä 2023. Hyvinvointisi tueksi tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden Koskisen kuntosalin käyttöön sekä työsuhdepyörä- ja Epassi-edun. Koskisella valmistettavien puutuotteiden kautta pääset tekemään positiivista hiilikädenjälkeä sekä ottamaan kanssamme puuviisaita askeleita kestävän kasvun polulla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tuotantojohtaja Lassi Santalalta arkipäivisin klo 8.00–9.00 välillä, p.040-553 4434. Hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, haku on käynnissä 21.5.2024 asti. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tervetuloa oppimaan ja kasvamaan sahateollisuuden huippuammattilaiseksi!

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@koskisen.com

Sijainti: Mäntsäläntie 64, Järvelä